Ovaj oglas je istekao!

Moderan apartman s okućnicom i bazenom u Crikvenici!

Casa De Mar Nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Crikvenica, Primorsko-goranska

Telefon  098/973-6012, 051/633-700

Oglas pregledan: 128 puta
Šifra oglasa: 5944345

Cijena:
359.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 62,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Prodaje se apartman sa bazenom u Crikvenici, u prizemlju novogradnje!

Apartman stambene površine od 62 m2 se sastoji od otvorenog prostora koji objedinjuje kuhinju, blagovaonicu i dnevni boravak, dvije prostrane spavaće sobe i modernu kupaonicu. Iz dnevnog boravka pruža se izlaz na natkrivenu terasu, idealnu za jutarnje kave ili večernja druženja s obitelji i prijateljima.

Apartmanu pripada prostrana okućnica ukupne površine od 229 m2. Uz natkrivenu terasu, nalazi se okućnica sa bazenom i sunčalištem, savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u sunčanim danima i u predivnom pogledu na more. Sa bočne strane se nalazi i prostrana zelena površina, koja se može dalje koristiti i urediti po vlastitim potrebama.

Apartman je odlično opremljen, podno grijanje osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine, dok su sve prostorije klimatizirane za maksimalnu udobnost. Stan je opremljen elektro podizanjem roleta, što dodatno doprinosi modernom i praktičnom životnom stilu.

Apartmanu pripadaju i dva parkirna mjesta na okućnici zgrade.

Ovaj apartman je građen od strane provjerenog investitora, što garantira visoku kvalitetu gradnje i pouzdanost. S obzirom na svoje karakteristike, ovo je izvrsna prilika za kupnju apartmana na moru koji se može koristiti za osobno uživanje ili kao investicija u turistički najam u Crikvenici.

SAŽETAK:
- stambena površina 62 m2
- okućnica 229 m2
- bazen sa sunčalištem
- 2 spavaće sobe
- 2 parkirna mjesta
- novogradnja
- pogled na more


Crikvenica je najveći grad na istoimenoj rivijeri. Mjesto je blizu raznih prometnih točaka i zračne luke, tako da je lako doći do njega.
Posebnosti Crikvenice, osim položaja, su: prekrasne plaže, ljubazni ljudi, mogućnosti izleta, gastronomija, sportske aktivnosti, znamenitosti, spomenici i bogata kulturna ponuda.
Posljednja spomenuta kultura posebice je posebna jer se u njoj tijekom ljetnih mjeseci održavaju brojni koncerti, izložbe i predstave.
Selce i Dramalj, iako znatno manji, po ljepoti nimalo ne zaostaju Crikvenici. Tamo ćete također pronaći dobar izbor aktivnosti za slobodno vrijeme i prekrasne male plaže na kojima možete uživati ​​u suncu i moru.



ID KOD AGENCIJE: AP0070

CASA DE MAR NEKRETNINE d.o.o.
Mob: +385 98 973 6012
Tel: +385 51 633 700
E-mail: [email protected]
www.casademar.com