Moderan dvoetažni stan na Boriku 103,30m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Borik, Zadar, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 26.06.2024.
Oglas pregledan: 36 puta
Šifra oglasa: 5918569

Cijena:
362.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Moderan dvoetažni stan na Boriku 103,30m2
Moderan dvoetažni stan na Boriku 103,30m2

U rezidencijalnoj četvrti jednog od najatraktivnijih zadarskih kvartova, Borika, smjestio se uređen i namješten stan s tri spavaće sebe i terasom, površine 103 m².

Stan se nalazi na prvom katu zgrade izgrađene 2021. godine i prostire se na dvije etaže. Stan je potpuno namješten i kao takav odmah spreman za korištenje. Jednako je atraktivan za život i turistički najam.

Na prvoj etaži nalazi se otvoreni prostor kuhinje s blagovaonicom povezan s dnevnim boravkom i izlazom na terasu , te kupaonica. Raspored i uređenje čine ga izuzetno ugodnim, dok južna orijentacija osigurava obilje dnevnog svjetla tijekom cijele godine.

Druga etaža zamišljena je kao spavaći dio sa dvije velike spavaće sobe (12m2) od kojih jedna ima prostranu terasu, jednom manjom dječjom/radnom sobom (8m2) i zajedničkom kupaonicom. Stanu pripada i jedno parkirno mjesto.

Stanu pripada i jedno parkirno mjesto.

Borik je poznat po svojoj dugoj šetnici i pješčanim plažama. Udaljen je svega 4 km od centra grada, dok se zračna luka nalazi na udaljenosti od 13 km.

Na nekoliko minuta hoda nalazi se više plaža, kafića, restorana, supermarket, pekare, slastičarnica, ljekarna, bankomati, teniski tereni, biciklističke staze i zabavni park.
Stan se nalazi na idealnom mjestu za istraživanje okolice, prirodnih znamenitosti, skrivenih plaža te posjet drugim povijesnim gradovima u blizini.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga