Moderani stanovi u Umagu – Vaša oaza mira i elegancije u Istri!

San Patrik nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Umag, Istarska (Pogledaj na karti)

Telefon  099/217-2314

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 168 puta
Šifra oglasa: 5937950

Cijena:
266.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 85,40 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2025
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Samo 3 km od kristalno čistog mora i živopisnog centra Umaga, San Patrik predstavlja novi projekt koji nudi ekskluzivnu priliku za stanovanje u moderno dizajniranoj zgradi sa šest stanova, čiji je završetak radova planiran za jesen 2025. godine. Doživite mir i udobnost na izuzetnoj lokaciji blizu grada Umaga, idealno za one koji traže kvalitetu i eleganciju u predivnoj Istri.
 
Detalji projekta:

Završetak Radova: Q3 / 2025. godine


Klimatizacija: Svaki stan opremljen je split sustavom za hlađenje i grijanje. Na zahtjev kupaca moguće je instalirati podno grijanje uz dodatnu naknadu.


Parkiranje: Svaki stan dolazi s jednim parkirnim mjestom. Postoji mogućnost kupnje dodatnog parkirnog mjesta, s obzirom na to da kompleks ima ukupno 9 parkirnih mjesta.


Veličina stanova: Prostiru se od 80 do 120 kvadratnih metara, svaki s vlastitim balkonom ili terasom za uživanje u prekrasnim zalascima sunca, stanovi u prizemlju s prostranim vrtovima.

 
Lokacija i pristupačnost:
Stanovi su smješteni u idiličnom okruženju Umaga, nudeći savršenu kombinaciju privatnosti i pristupačnosti. Blizina Nacionalnog parka Brijuni i aerodroma Pula (50 km) povećava atraktivnost ove lokacije. Grad Umag, poznat po ATP turniru i kao sportski centar Istre, nudi bogat društveni i kulturni život te izvrsnu povezanost s ostatkom Europe.
 
Gastronomska Istra:
Istra je poznata po svojoj vrhunskoj gastronomiji, koja uključuje svjetski poznate tartufe, izvrsna vina, i autentične specijalitete u domaćim konobama. Kao jedna od vodećih vinskih regija, Istra nudi obilje vinarija koje posjetiteljima omogućuju iskusiti bogatstvo okusa lokalnih vina.
 
Ekološka osviještenost i arhitektonska izvrsnost:
Projekt je zamišljen s naglaskom na suvremene standarde gradnje koji poštuju okoliš, a arhitektonski dizajn harmonično se uklapa u prirodni pejzaž Istarske obale, nudeći luksuz i funkcionalnost.
 
Investicijska prilika:
Ovi stanovi predstavljaju izvrsnu investicijsku priliku, bilo da tražite stalan dom ili modernu nekretninu za odmor. Uz visokokvalitetnu gradnju i moderno uređenje, dobra povezanost kako s Europom, tako i s ostatkom Istre čini ove stanove savršenom investicijom i mjestom za odmor.
 
OPIS APARTMANA:
Stan S-06 – 2. kat – stambena površina 64,77 m2 (2 spavaće sobe + kupaonica + WC) + terasa (26 m2)+ ostava (9 m2), neto obračunske površine 85,40 m2 = 266.000 EUR
 
Zaključak:
Ne propustite priliku za ulaganje u jednu od najtraženijih lokacija u Hrvatskoj. Za dodatne informacije i organizaciju razgledavanja, slobodno nas kontaktirajte. Uživajte u životu u regiji poznatoj po izuzetnoj gastronomiji i vinima, pravo mjesto za ljubitelje kvalitetnog života.


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga