NOVOADAPTIRAN STAN POKRAJ MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Barbariga, Vodnjan, Istarska

Telefon  091/640-7000

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 5938719

Cijena:
170.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 52,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1958
Broj parkirališnih mjesta: 4
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Vodnjan je grad u južnoj Istri, desetak kilometara sjeverno od Pule.U prošlosti je Vodnjan bio važno urbano središte, a danas je ovaj grad zanimljivo odredište, posebice za ljubitelje umjetnosti i kulture. Zahvaljujući svojoj bogatoj povijesti, vrlo povoljnoj klimi i iznimnim prirodnim ljepotama uklopljenim u jedinstven spoj zelene unutrašnjosti i azurno plave jadranske obale, Vodnjan i okolica oduševljava kulturnom baštinom, ali i raznolikom niz aktivnosti.

U Barbarigi se nalazi ovaj stan u prizemlju stambene zgrade s pogledom na more, površine 52 m2. Nekretnina se nalazi na mirnoj lokaciji, a udaljenost do mora je svega 500 m. Grijanje je na klima uređaje, a može se grijati i na drva jer zgrada posjeduje dimnjak. Na prozorima je PVC stolarija i postavljeni su komarnici. Na podu je stavljen divan laminat i kvalitetne pločice. Na fasadi ima termo izolaciju, koja nam omogućuju znatnu uštedu energije.

Stan se sastoji od ulaznog prostora, prostranog dnevnog boravka, spojene blagovaone s kuhinjom, spavaće sobe i ostave. Nekretnina posjeduje zajedničko dvorište 70 m2 koje je u vlasništvu grada Vodnjana, a oko stana je 4 parkirnih mjesta i septička.Stan je prodaje namještajem potpuno novim i modernim namještajem.

Nekretnina je vrlo atraktivna jer se nalazi u blizini mora, na mirnoj lokaciji gdje ne smeta gradska buka, ali i blizini svih popratnih sadržaja poput kafića, trgovina i restorana. Stan je odličan za obiteljski život, ali i za iznajmljivanje, kojim bi se omogućio brzi povrat uloženih sredstva.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 91 640 7000
[email protected]
Giuseppe Janko
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga