NOVOUREĐENI STAN U BLIZINI MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stoja, Pula, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 424 puta
Šifra oglasa: 5814166

Cijena:
239.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 80,00 m²
Detalji o nekretnini
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

U neposrednoj blizini mora se nalazi ovaj svježe renovirani stan. Prostire se na površini od 80 m2.Ima pristupni put s ceste i sigurno mjesto na parkiralištu. Nekretnina se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice, dnevnog boravka kroz kojeg se ulazi u kuhinju i ostave. U podu je postavljena prva faza instalacije podnog grijanja i ako se želi može se ugraditi. Zidovi su vrlo debeli i od kamena, što se može vidjeti u dnevnom boravku. Cijeli stan je nedavno renoviran i prodaje se u potpunosti namješten izvrsnom i kvalitetnom opremom. Svaka soba sadrži svoji klima uređaj vrhunske japanske marke Mitsubishi. U kupaonici, ostavi i kuhinji su postavljene pločice izvrsne kvalitete, a na podu spavaćih soba, dnevnog boravka i hodnika je stavljen laminat debljine 12 mm.

Nekretnina se nalazi na vrlo atraktivnoj lokaciji u blizini svih popratnih sadržaja poput dućana, pošte, kafića, ljekara, vrtića itd. Stan je vrlo privlačan je jer se može u njemu ugodno voditi obiteljski život i ima odličan potencijal za iznajmljivanje uz brzi povratak uloženog novca.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 98 323 390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga