OBITELJSKI STAN NA NAJATRAKTIVNIJOJ LOKACIJI U PULI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stoja, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 28.03.2024.
Oglas pregledan: 252 puta
Šifra oglasa: 5808276

Cijena:
185.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 61,00 m²
Detalji o nekretnini
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Upravo u Puli, na atraktivnoj lokaciji Stoje, smješten je ovaj prostrani obiteljski stan, nedavno renoviran površine 61 m2 na prvome katu višekatnice iz perioda kada su izgrađene najkvalitetnije građevine. Stan se sastoji od ulaznog predprostora, dvije spavaće sobe, kuhinje sa prostorom za ručavanje i dnevnim boravkom, kupaonice te terase.
Postavljena je PVC stolarija. Zgrada posjeduje dva lifta,parlafon i video nadzor. Lokacija nekretnine je na korak od svih popratnih sadržaja neophodnih za svakodnevni život poput trgovina, ljekarni, bolnice, škola, vrtića, restorana, tržnih centara, bazena, pošte, tržnice, teretane, mora, dok je plaža na svega 250 metara.

Zbog svoje nezamjenjive lokacije i blizine svih popratnih sadržaja, površine, blizine mora, ova nekretnina nudi budućem kupcu veoma zanimljivu investiciju sa osiguranim dugoročnim povratom sredstava ili u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako ugodan stan na nezamjenjivoj lokaciji.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga