OPATIJA, CENTAR – veliki dvoetažni stan 122m2 s panoramskim

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  091/189-8332, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 30.01.2024.
Oglas pregledan: 522 puta
Šifra oglasa: 5620719

Cijena:
530.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 122,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 2
Broj parkirališnih mjesta: 3
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

OPATIJA, CENTAR – veliki dvoetažni stan 122m2 s panoramskim pogledom na more, dvije garaže, blizina centra

Smješten odmah iznad samog centra Opatije, ovaj impozantni dvoetažni stan pruža vrhunski komfor i nevjerojatan pogled na Jadransko more. Stan se nalazi na 2. katu stambene zgrade s ukupno sedam stanova, a nudi 122,32m2 u kojima se spajaju modernost i funkcionalnost.

Ulaz u stan vodi u dnevni dio, obuhvaćajući kuhinju, dnevni boravak i blagovaonicu, s izlazom na prostranu terasu. Kupaonica s visokokvalitetnom sanitarnom keramikom i elegantnim kupaonskim namještajem dodatno naglašava pažljivo planiran prostor.

Spavaći dio stana obuhvaća tri prostrane sobe, uključujući master sobu s privatnom kupaonicom i terasom, spavaću sobu s velikim krevetom te dječju sobu s dva odvojena kreveta. Master kupaonica ističe se luksuznom opremom, uključujući tuš s Jacuzzi hidromasažnim stupom, hidromasažnu kadu i veliki kupaonski namještaj. U stanu se nalazi i radna ili pomoćna soba koja pruža dodatnu fleksibilnost.

Stan posjeduje dva spremišta, kotlovnicu i garažu površine 27m2, dovoljnu za smještaj dva vozila, dok vanjsko parkirno mjesto dodatno olakšava život u urbanom okruženju Grijanje je osigurano centralnim sustavom s vlastitom kotlovnicom na lož ulje, a za udobnost tijekom cijele godine brinu se dva klima uređaja s mogućnošću grijanja i hlađenja.

Zgrada također nudi zajednički prostor za roštiljanje, okružen prekrasnim egzotičnim raslinjem, čime se stvara idiličan ambijent za život na obali Jadranskog mora. Ova nekretnina savršeno spaja luksuz, udobnost i neponovljivu lokaciju, čineći je idealnim domom za one koji traže vrhunski životni standard.

Sama lokacija stana dodatno čini ovu nekretninu izuzetnom. Smješten u slijepoj i mirnoj ulici na uzvišenoj poziciji, stan je udaljen svega 5 minuta pješice nizbrdo do mora i centra Opatije, a sa svakog se prozora i balkona pruža spektakularan panoramski pogled na more.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 27238

Marko Šutanovac
Agent s licencom
Mob: +385 91 189 8332
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga