OPATIJA - Stan u vili blizu mora

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Punta Kolova, Opatija, Primorsko-goranska

Telefon  091/601-3692, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 19.06.2024.
Oglas pregledan: 80 puta
Šifra oglasa: 5911613

Cijena:
365.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 48,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

OPATIJA - Stan u vili blizu mora

Prodaje se dvosobni klasični stan na atraktivnoj lokaciji u Opatiji, udaljen svega 35 metara zračne linije od mora, uz glavnu opatijsku prometnicu. Smješten u staroj vili s ukupno četiri stana, stan se prostire na južnoj strani zgrade s prekrasnim pogledom na more. Vila se nalazi na velikoj okućnici od 780 m², od kojih 195,5 m² pripada stanu. Okućnica je lijepo ozelenjena i održavana, pružajući ugodan vanjski prostor.

Stan se sastoji od hodnika, kupaonice, kuhinje, blagovaonice s dnevnim boravkom, predsoblja te dviju spavaćih soba. Spavaće sobe su orijentirane prema moru, dok kuhinja i dnevni boravak gledaju na sjever i zapad. Dnevni boravak izlazi na vrtnu terasu orijentiranu na zapad, s koje se pruža prekrasan pogled na more. Terasa je lijepo uređena, s vrtnim roštiljem i obiljem cvijeća, idealna za opuštanje i uživanje u vanjskom prostoru.
Stanu pripada i konoba od 4 m², a parkirna mjesta su dostupna ispred same zgrade. Parkirni prostor je prostran i uredan. Zbog visokih stropova karakterističnih za staru vilu, stan izgleda vrlo prostrano i svijetlo.

U blizini stana nalaze se autobusna stanica, opatijska šetnica, plaže, restoran Mali Raj i hotel Giorgio II, što čini ovu lokaciju izuzetno atraktivnom. Ovaj stan je idealna prilika za manju obitelj ili kao investicija za turistički najam.

Opatija, predivan obalni grad smješten na Jadranskom moru poznato je turističko odredište za turiste iz cijelog svijeta. Grad je okružen prekrasnom prirodom, u podnožju planine Učka. Iz nekretnina u Opatiji pruža se neprocjenjivi pogled na more i okolne otoke Krk i Cres. Opatija je okružena šarmantnim malenim gradovima sa starim kućama smještenim u uskim uličicama bogate povijesti. Ulice grada Opatije čine nekretnine koje se ističu specifičnom arhitekturom te vilama koje datiraju iz habsburškog perioda. Veliki izbor plaža, kristalno čistog mora i raznovrsne turističke usluge ključni su faktori zbog kojih je Opatija savršena turistička destinacija prepoznata od strane susjednih zemalja kao odličan investicijski izbor.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31277

DUX Nekretnine d.o.o.
Mob: +385 91 601 3692
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga