OTOK KRK, SOLINE - Apartman na dvije etaže, krovna terasa, v

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sužan, Dobrinj, Primorsko-goranska

Telefon  091/575-9388, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 02.08.2024.
Oglas pregledan: 144 puta
Šifra oglasa: 5959739

Cijena:
298.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 75,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2004
Kat: 1
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

OTOK KRK, SOLINE - Apartman na dvije etaže, krovna terasa, vlastiti parking, samo 60 metara od mora

Iz ponude izdvajamo dvoetažni apartman smješten u uvali Soline na otoku Krku, samo 60 metara od mora. Ovaj moderno uređen apartman prostire se na 75,74 m2 i nudi sve što vam je potrebno za udoban život ili unosan turistički najam.

Na samom ulazu u apartman, dočekuje vas prostrano predsoblje koje vodi u dnevni prostor s potpuno opremljenom kuhinjom i blagovaonicom, savršen za opuštanje nakon dugog dana na plaži. U visokom prizemlju još se nalazi spavaća soba te kupaonica opremljena perilicom rublja i manje spremište ispod stepenica. Dnevni boravak ima izlaz na natkrivenu terasu s roštiljem, gdje možete uživati u obrocima na svježem zraku, a praktično je osmišljeno i potpuno zatvaranje roletama i komarnicima.

Unutarnje stepenice vode na prvi kat, gdje se nalaze dvije prostorije - spavaća soba sa mini-ostavom i izlazom na krovnu terasu sa pripremom za vanjski tuš i divnim pogledom na more te prostorija koja može služiti kao dodatna soba, ali namjena je bila jasna - jacuzzi i sauna, sa krovnim prozorima.

Apartman je opremljen klima uređajima, PVC stolarijom i staklenim stijenama. Ispred zgrade nalazi se vlastiti parking na okućnici s rampom, a pored njega je privatni park za djecu s roštiljem, stolom i klupama, skriven u hladovini ispod drveća.

Blizina mora, samo 60 metara, čini ovaj apartman posebno atraktivnim. Plaže su na manje od minute hoda, a u neposrednoj blizini nalaze se i kafići, pekara te trgovina, što omogućava sve potrebne sadržaje na dohvat ruke.

Bilo da tražite mjesto za osobno uživanje ili razmišljate o investiciji u turistički najam, ovaj apartman nudi sve što vam je potrebno za udoban boravak i predivne zvukove mora.


***
Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 27796

Iva Mršić
Agent s licencom
Mob: +385 91 575 9388
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-krk.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga