Penthouse u novogradnji s pogledom na more, Primošten

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Primošten, Šibensko-kninska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 26.09.2024.
Oglas pregledan: 22 puta
Šifra oglasa: 6119949

Cijena:
269.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Penthouse u novogradnji s pogledom na more, Primošten
Penthouse, 1s, 65,6m2, novogradnja- Primošten

U mirnom naselju Dolac kod Primoštena, gradi se moderna zgrada s 8 stanova, smještena samo 300 metara od mora. Zbog položaja na uzvisini, svi stanovi imaju neometan pogled na more, a završetak gradnje planiran je za kraj 2024. godine.

Zgrada nudi suvremen dizajn i kvalitetnu gradnju, s klimatiziranim sobama i podnim grijanjem u kupaonicama.

Stan A8 nalazi se na trećem, najvišem katu zgrade, a sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, prostranog dnevnog boravka i blagovaonice te kuhinje, ukupne površine 49,50m2. Stanu pripada i loggia površine 11m2, nenetkrivena terasa površine 31,30 te vanjsko parkirno mjesto.

Primošten je poznat po svom mediteranskom šarmu i bogatoj kulturnoj baštini, a naselje Dolac pruža mir i privatnost. Na samo nekoliko minuta hoda od plaže i lokalnih restorana gdje možete uživati u svježim morskim specijalitetima i tradicionalnoj dalmatinskoj kuhinji, ova lokacija nudi miran i opušten život uz more.

Blizina centra Primoštena omogućuje brz pristup raznim sadržajima, dok je Split, sa svojim međunarodnim aerodromom, udaljen svega 40 minuta vožnje, čineći lokaciju lako dostupnom.
Odlična povezanost cestovnom mrežom i savršena kombinacija mirnog obalnog života i dostupnosti čine ovu nekretninu idealnom za odmor ili stalni boravak.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga