Poreč, Luksuzni penthouse u novogradnji

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 27.06.2024.
Oglas pregledan: 216 puta
Šifra oglasa: 5919334

Cijena:
675.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 174,05 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2025
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Prostrani penthouse nalazi se na drugom, ujedno i zadnjem katu zgrade, pružajući luksuzan životni prostor na 174.05 m2. Ulaskom u stan, dočekuje vas prostrani open space dnevni boravak, kuhinja i blagovaonica. Ovaj prostrani prostor vodi direktno na veliku terasu koja nudi spektakularan panoramski pogled na more i okolno područje, idealnu za sunčanje, obroke na otvorenom ili uživanje u prekrasnim zalascima sunca. Iz kuhinje postoji izlaz na dodatnu terasu.
Penthouse uključuje dvije prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom luksuzno opremljenom kupaonicom i izlazom na privatnu lođu. Ove spavaće sobe pružaju maksimalnu udobnost i privatnost za sve članove obitelji ili goste. Dodatno, stan ima gostinjski toalet i dva spremišta, čime se osigurava dodatni prostor za pohranu.
Jedna od posebnih karakteristika ovog penthousea je mali spa centar u privatnosti vašeg doma. Ovaj prostor nudi sve što je potrebno za opuštanje i rekreaciju, pružajući luksuz i udobnost na najvišoj razini. Ovaj prostor ima izlaz na vlastitu prostranu terasu.
Podno grijanje i klima uređaji u svim prostorijama osiguravaju optimalnu temperaturu tijekom cijele godine, pružajući maksimalnu udobnost bez obzira na vanjske uvjete. Penthouse također dolazi s dva osigurana parkirna mjesta u dvorištu zgrade. Ova nekretnina nudi ekskluzivni luksuz i privatnost, idealna je za one koji traže vrhunsku nekretninu u blizini Poreča, s neposrednom blizinom mora i svih potrebnih sadržaja.
Goran Nađ Agent s licencom Mob: +385 99 311 8406 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga