Poreč - okolica, stan u novogradnji, DB+SS, VPM

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 22.06.2024.
Oglas pregledan: 68 puta
Šifra oglasa: 5914427

Cijena:
182.535,59 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 45,67 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U mirnom naselju u okolici Poreča, na samo 1300 metara od prve plaže, prodaju se luksuzni stanovi u modernoj stambenoj zgradi. Ova suvremena zgrada s trinaest stanova na četiri etaže nudi savršen spoj udobnosti i luksuza.
Stan D2, smješten na 2 katu, prostire se na 44,76 kvadratnih metara. Njegov pažljivo osmišljen raspored uključuje prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom iz kojeg se izlazi na natkrivenu terasu, spavaću sobu te elegantnu kupaonicu.
Kupnja stana uključuje jedno vanjsko parkirno mjesto i spremište u prizemlju. Komfort življenja osiguravaju električno podno grijanje u kupaonici i klima uređaji za grijanje i hlađenje u svim prostorijama. Također, postoji mogućnost postavljanja podnog grijanja u cijelom stanu uz nadoplatu. Kvalitetna stolarija s aluminijskim staklenim stijenkama i PVC prozorima s električnim roletama i komarnicima osigurava izvrsnu toplinsku i zvučnu izolaciju te maksimalan dotok prirodne svjetlosti. Zgrada je opremljena liftom koji povezuje sve etaže.
Završetak gradnje je planiran do kraja 2024. godine, čineći ovaj stan idealnim za obiteljski život, luksuzan odmor ili izvrsnu investiciju za iznajmljivanje.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga