Poreč - okolica, Stan u novogradnji s krovnom terasom, DB+SS, VPM

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 22.06.2024.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5914425

Cijena:
273.019 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 63,47 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

U šarmantnom predjelu blizu Poreča, na samo 1300 metara od obale, nalaze se luksuzni stanovi u modernoj stambenoj zgradi. Ova suvremena građevina, s trinaest stanova raspoređenih na četiri etaže, nudi savršen spoj luksuza i praktičnosti.
Stan B3, smješten na 3. katu, prostire se na 52,86 kvadratnih metara. Ulazni hodnik vodi vas u prostrani dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom koji izlazi na natkrivenu terasu, udobnu spavaću sobu te elegantnu kupaonicu. Dodatni adut stana je krovna terasa od 38,91 kvadratnih metara, idealna za opuštanje na otvorenom.
U cijenu stana uključeno je jedno vanjsko parkirno mjesto i spremište u prizemlju. Električno podno grijanje u kupaonici i klima uređaji za grijanje i hlađenje u svim prostorijama osiguravaju maksimalnu udobnost. Uz nadoplatu, moguće je postavljanje podnog grijanja u cijelom stanu.
Visokokvalitetna stolarija s aluminijskim staklenim stijenkama i PVC prozorima s električnim roletama i komarnicima pruža odličnu toplinsku i zvučnu izolaciju, te omogućuje obilje prirodne svjetlosti. Zgrada je opremljena liftom koji povezuje sve etaže.
Planirani završetak gradnje je do kraja 2024. godine. Ovaj stan je idealan za obiteljski život, luksuzan odmor od svakodnevnog stresa ili kao izuzetna investicija za iznajmljivanje.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga