Poreč, Penthouse u novogradnji, DB+2SS, GPM, strogi centar

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 156 puta
Šifra oglasa: 5938087

Cijena:
695.150 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 97,80 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Doživite vrhunski luksuz u ovom impresivnom dvoetažnom penthouseu smještenom u samom srcu Poreča. Ovaj jedinstveni prostor kombinira elegantan dizajn s modernim sadržajima, nudeći nevjerojatan pogled na grad i okolicu.
Smješten u ekskluzivnoj luksuznoj stambeno-poslovnoj novogradnji s liftom te s vlastitim garažnim parkirnim mjestom, ova nekretnina ima sve što Vam je potrebno na dohvat ruke. Par minuta hoda vas vodi do vrtića, škola, trgovina, plaža i vrhunskih restorana stoga je ova nekretnina odlična za mlade obitelji, kao privremena rezidencija ili kao savršena nekretnina za iznajmljivanje.
Na donjoj etaži, prostrani open space dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom pruža obilje prostora za druženje i zabavu, dok se velike staklene površine otvaraju na terasu, idealnu za opuštanje na otvorenom. Tu je i jedna spavaća soba s izlazom na terasu te jedna kupaonica.
Unutrašnjost je opremljena visokokvalitetnim materijalima: podovi od prvoklasne talijanske keramike, troslojnog hrastovog parketa ili visoko kvalitetnog vinila, moderna kupaonica s kvalitetnim sanitarijama te aluminijska stolarija s električnim žaluzinama za maksimalnu udobnost. Ulazna vrata su čelična i protuprovalna.
Gornja etaža penthousea nudi dodatni prostor za luksuzan život. Prostrana master spavaća soba s vlastitom kupaonicom pruža privatnost i udobnost, dok terasa na krovu nudi spektakularan pogled na grad i okolicu.
Sve ovo čini ovaj dvoetažni penthouse idealnim izborom za one koji traže ekskluzivan životni prostor u srcu grada.
Stan se prodaje po cijeni od 6750/m2 s uključenim PDV-om dok se garažno parkirno mjesto prodaje po cijeni od 35.000 EUR s uključenim PDV-om.
U ovoj ekskluzivnoj novogradnji nudimo širok izbor stanova različitih veličina, od komfornih manjih stanova od 31.29 m² do prostranih luksuznih stanova od 133.64 m². Svaki stan je dizajniran s pažnjom na detalje, koristeći vrhunske materijale i tehnologije kako bi vam pružio maksimalnu udobnost i kvalitetu života. Bez obzira tražite li stan za osobnu upotrebu ili kao investiciju, u našem projektu možete pronaći idealan dom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Za više informacija, dogovaranje termina za razgledavanje stana ili upite o nekretninama u ovom projektu, kao i sličnim projektima, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga