Poreč, Stan u novogradnji, DB+2SS, GPM, strogi centar, blizina plaža

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 210 puta
Šifra oglasa: 5938090

Cijena:
345.893,75 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 55,27 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ekskluzivna luksuzna novogradnja u strogom centru Poreča! Ova stambeno-poslovna zgrada savršena je za mlade obitelji koje traže moderan i funkcionalan životni prostor. Zgrada ima podzemnu garažu i lift koji vodi do svakog kata, osiguravajući maksimalnu praktičnost.
Stan S25 površine 55.27 je dizajniran s prostranim open space dnevnim boravkom, kuhinjom i blagovaonicom koji izlaze na prostranu terasu, savršenu za obiteljska okupljanja i opuštanje. Stan ima dvije spavaće sobe, također s izlazom na terasu, pružajući svakom članu obitelji vlastiti kutak za opuštanje. Kupaonica je opremljena visokokvalitetnim sanitarijama, garantirajući udobnost i praktičnost.
Podne obloge uključuju prvoklasnu talijansku keramiku, troslojni hrastov parket ili visokokvalitetni vinil, osiguravajući trajnost i elegantan izgled. Vanjska stolarija je aluminijska s električnim žaluzinama, omogućujući jednostavno upravljanje svjetlom i privatnošću. Unutarnja stolarija je drvena, a ulazna vrata su čelična i protuprovalna.
Podno električno grijanje s termostatima postavljeno je u dnevnom boravku, kuhinji, kupaonici i hodniku, osiguravajući optimalnu temperaturu u svakom trenutku. Klima uređaj je postavljen u dnevnom boravku, pružajući ugodnu klimu tijekom cijele godine. Dodatno grijanje u sobama osiguravaju norveški radijatori.
Lokacija je idealna za mlade obitelji koje traže trajni dom a u blizini se nalaze škole, vrtići, trgovine te sav potrebni sadržaji. Ne propustite priliku za kupnju ove jedinstvene nekretnine!
Stan se prodaje po cijeni od 5625EUR/m2 s uključenim PDV-om dok se garažno parkirno mjesto prodaje po cijeni od 35.000 EUR s uključenim PDV-om.
U ovoj ekskluzivnoj novogradnji nudimo širok izbor stanova različitih veličina, od komfornih manjih stanova od 31.29 m² do prostranih luksuznih stanova od 133.64 m². Svaki stan je dizajniran s pažnjom na detalje, koristeći vrhunske materijale i tehnologije kako bi vam pružio maksimalnu udobnost i kvalitetu života. Bez obzira tražite li stan za osobnu upotrebu ili kao investiciju, u našem projektu možete pronaći idealan dom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Za više informacija, dogovaranje termina za razgledavanje stana ili upite o nekretninama u ovom projektu, kao i sličnim projektima, slobodno nas kontaktirajte. Naš tim je tu da vam pomogne i odgovori na sva vaša pitanja.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga