Poreč, Stan u novogradnji, DB+SS, VPM, blizina plaža i centra

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 23.07.2024.
Oglas pregledan: 192 puta
Šifra oglasa: 5944821

Cijena:
332.056,25 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 52,81 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Godina izgradnje: 2024
Energetski certifikat: U izradi
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ekskluzivna luksuzna stambeno-poslovna novogradnja u strogom centru Poreča! Zgrada ima podzemnu garažu i lift koji vodi do svakog kata.
Stan S19, površine 52.81 m2, sastoji se od ulaznog predsoblja koji vodi do prostranog open space dnevnog boravka, kuhinje i blagovaonice koji izlaze na prostranu terasu, savršenu za opuštanje i uživanje u zajedničkim trenucima. Stan ima jednu spavaću sobu, također s izlazom na terasu, pružajući miran prostor za odmor te kupaonicu koja je opremljena visokokvalitetnim sanitarijama.
Podne obloge uključuju prvoklasnu talijansku keramiku, troslojni hrastov parket ili visokokvalitetni vinil. Vanjska stolarija je aluminijska s električnim žaluzinama, omogućujući jednostavno upravljanje svjetlom i privatnošću. Unutarnja stolarija je drvena, a ulazna vrata su čelična i protuprovalna.
Podno električno grijanje s termostatima postavljeno je u dnevnom boravku, kuhinji, kupaonici i hodniku, osiguravajući optimalnu temperaturu u svakom trenutku. Klima uređaj je postavljen u dnevnom boravku, pružajući ugodnu klimu tijekom cijele godine. Dodatno grijanje u spavaćoj sobi osiguravaju norveški radijatori.
Lokacija je idealna za parove – blizu su restorani, kafići, trgovine te svi potrebni sadržaji za uživanje u zajedničkom životu. Ovo je savršena investicija za parove koji traže luksuzan dom za život ili za iznajmljivanje.
Stan se prodaje po cijeni od 5625/m2 s uključenim PDV-om dok se garažno parkirno mjesto prodaje po cijeni od 35.000 EUR s uključenim PDV-om.
U ovoj ekskluzivnoj novogradnji nudimo širok izbor stanova različitih veličina, od komfornih manjih stanova od 31.29 m² do prostranih luksuznih stanova od 133.64 m². Svaki stan je dizajniran s pažnjom na detalje, koristeći vrhunske materijale i tehnologije kako bi vam pružio maksimalnu udobnost i kvalitetu života. Bez obzira tražite li stan za osobnu upotrebu ili kao investiciju, u našem projektu možete pronaći idealan dom koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.
Ne propustite priliku za kupnju ove jedinstvene nekretnine! Za sve dodatne informacije, slobodno nas kontaktirajte.
Ksenija Selimović Mob: +385 91 910 1526 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga