Poreč, Stan u novogradnji s vrtom, DB+2SS, VPM, blizina plaža i centra

CBS International d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Poreč, Istarska

Telefon  01/3884-728

Oglas je aktivan od 27.06.2024.
Oglas pregledan: 231 puta
Šifra oglasa: 5919326

Cijena:
369.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 3-sobni
Površina: 94,87 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2025
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Ovaj stan oznake B smješten je u prizemlju nove zgrade u izgradnji, udaljene svega 900 metara od mora i plaža u blizini Poreča. Prostire se na 94,87 m2 i predstavlja savršen spoj udobnosti i funkcionalnosti. Prilikom ulaska, dočekuje vas ulazni hodnik koji vodi do prostranog dnevnog boravaka koji je svijetao i prozračan, zahvaljujući velikim prozorima koji omogućuju obilje prirodnog svjetla. Dnevni boravak je spojen s kuhinjom i blagovaonicom.
Stan ima dvije prostrane spavaće sobe od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu. Kupaonice su moderno uređene, s visokokvalitetnim sanitarnim uređajima, a dodatni gostinjski toalet povećava praktičnost stanovanja.
Jedna od prednosti ovog stana je privatni vrt od 115 m2, do kojeg se dolazi direktno iz dnevnog boravka. Vrt pruža savršeno mjesto za opuštanje. Možete uživati u obrocima na otvorenom, sunčanju ili jednostavno uživati u zelenilu. Podno grijanje na struju osigurava ugodnu toplinu tijekom zimskih mjeseci, dok klima uređaj osigurava dodatno grijanje i hlađenje po potrebi. Stan također ima vlastito vanjsko parkirno mjesto u dvorištu zgrade.
Goran Nađ Agent s licencom Mob: +385 99 311 8406 E-mail: [email protected] www.cwcbs-living.hr 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga