PREDIVAN JEDNOSOBAN STAN BLIZU MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Medulin, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 5792391

Cijena:
166.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 49,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1986
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Općina Medulin smještena je na samom jugu istarskog Poluotoka u priobalju. Medulin, nekad ribarsko mjesto, danas je moderno turističko središte koje se u zadnjih deset godina istaknulo kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Hrvatskoj što dokazuje i najveći broj ostvarenih noćenja proteklih godina.

Upravo u mirnom dijelu Medulina, u visokom prizemlju stambene zgrade smješten je ovaj predivan stan ukupne površine 49 m2. Stan se sastoji od ulaznog šredprosta, kuhinje koja je odvojena šankom od dnevnog boravka, prostor za ručavanje, osvijetljene spavaće sobe, kupaonice i terase. Stolarija u stanu je drvena, očuvana, osim jednog prozora PVC smeđe boje. Stan se nalazi na veoma mirnoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja: vrtića, pošte, banke, trgovine, ljekarne, gradskog bazena, tržnog centra, šetnice, predivnih plaža, te se nalazi u lijepo uređenoj zgradi sa mirnim susjedstvom, posjeduje jedno parkirno mjesto. Brojila struje i vode su zasebna.

Navedena nekretnina predstavlja idealnu investiciju za budućeg kupca u smislu korištenja iste za obiteljski život, a isto tako i u smislu investicije za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, te osiguranom brzom povratnu uloženih sredstava baš zbog svoje nezamjenjive lokacije.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga