Ovaj oglas je istekao!

PREDIVAN STAN SA ZAPANJUJUĆIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Ližnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas pregledan: 303 puta
Šifra oglasa: 5796669

Cijena:
199.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 65,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2012
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na jugoistočnom dijelu Istarskog poluotoka smještena je sve atraktivnija Općina Ližnjan. Ližnjan je kao što je vidljivo zbog svoje predivne geografske orijentacije, blizine grada Pule, zračne luke i sa velikim brojem ulaganjan u proteklim godinama u infrastrukturu, sadržaje i priobalje postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Istri.

Upravo u Ližnjanu na brdašcu sa predivnim pogledom na more smješten je ovaj predivan dvosobni stan površine 65 m2. Stan se nalazi u novijoj zgradi koja se sastoji od četiri stambene jedinice na prvome katu. Stan se sastoji od ulaznog predprostora, dvije predivne spavaće sobe od kojih je jedna sa bračnim krevetom i ugradbenim kliznim ormarom rađenim po mjeri, a druga dječja spavaća soba se sastoji od kreveta na kat, radnog stola i oramara.

Stan posjeduje i veoma prostrano i osvijetljeno kupatilo, dnevni prostor sa kutnom garniturom, kuhinjski prostor opremljen sa visokokvalitetnim kućanskim aparatima, kuhinjske elemente rađene po mjeri, prostrani prostor za ručanje sa izlazom na previdnu terasu idealne orijentacije koja omogućuje budućem vlasniku uživanje u zapanjujućem pogledu na more i uživanje u opuštajućim trenutcima dana.

Stan je opremljen PVC stolarijom sa duplim staklom, velikom jedinicom klima uređaja koja je namjenjena za hlađenje i grijanje prostora, također posjeduje i mogućnost grijanja na drva ili pelete, interfon i prekidače na touch, termo fasau debljine 10 centimetara, perilicu rublja i posuđa, visokokvalitetni štednjak i ostale kućanske aparate i elemente, te se prodaje kao što je vidljivo na slikama sa svim namještajem, elementima i aparatima. Stanu pripada i označeno parkirno mjestu u prizemlju, te se nalazi na veoma mirnoj i lijepoj lokaciji blizu svih popratnih sadržaja trgovine, parka, centra, igrališta itd.

Navedena nekretnina zbog svoje površine, orijentacije, predivnog pogleda i mirne lokacije predstavlja veoma zanimljivu investiciju budućem kupcu, da li za stvaranje doma i obiteljsko stanovanje ili za bavljenje ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja te veoma brzom povratu uloženih sredstava.


ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent