PREKRASAN STAN U NOVOGRADNJI SA JEDINSTVENIM POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 16.03.2024.
Oglas pregledan: 382 puta
Šifra oglasa: 5792452

Cijena:
172.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 1-1.5 sobni
Površina: 47,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2024
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na predivnoj Jugozapadnoj obali poluotoka Istre nedaleko Pule, najvećeg grada Istarske županije smješteno je jedno malo priobalno naselje zvanoPeroj. Većina potrebnih sadržaja, kao i starogradska jezgra iz rimskog doba spomenutog naselja smješteni su na brdašcu koji pruža prelijepi pogled na more i Brijunsko otočje, a ono što naselje čini još posebnijim jest blizina priobalja sa predivnim šljunčanim plažama i novouređene šetnice. Zahvaljujući nezamjenjivoj lokaciji ikontinuiranim ulaganjem u infrastrukturu, kulturne i turističke sadržaje naselje Peroj podiže svoju razinu kvalitete, što ga iz godine u godinu kao mjesto za život osim stranim državljanima čini još privlačnijim domicilnome stanovništvu.


Upravo u Peroju na ovoj atraktivnoj lokaciji nalazi se novoizgrađena zgrada sa ukupno 5 stanova i proteže se na 4 etaže, suteren, prizemlje, prvi i drugi kat. Zgrada je smještena na samo pola kilometra do uređenih plaža, a u blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput trgovina, restorana, kafića, škole, vrtića itd.Na jugozapadnoj strani zgrade na drugom katu nalazi se prekrasan stan ukupne površine 50 m2sa uključenom terasom i jednim parkirnim mjestom. Pritom stambena neto površina stana sa terasom je 47,5 m2.Stan se sastoji od spavaće sobe, kupaonice, te kuhinje spojene sa dnevnim boravkom u open space konceptu, a iz navedenog prostora postoji izlaz na terasu. Sa terase se pruža prekrasan pogled na more i Brijunsko otočje, te okolnu prirodu. Sve prostorije biti će opremljene PVC stolarijom sa dvoslojnim staklom, a podne obloge u svim prostorijama biti će obložene veoma kvalitetnom talijanskom keramikom, dok će kupaonica biti opremljena svom potrebnom sanitarijom. Termoizolacija je debljine 10 cm, a sustav grijanja i hlađenja biti će omogućen podnim grijanjem i klima uređajem, dok kamin u ulaznom predprostoru ostavlja otvorenu mogućnost grijanja na drva ili pelete. Planirani završetak radova je najranije kraj proljeća 2024. godine, odnosno početak ljeta 2024. godine.



Neprocjenjiva lokacija, funkcionalnost stambenog prostora i prekrasan pogled na more, Brijunsko otočje i okolnu prirodu budućem vlasniku ove nekretnine omogućava veliki komfor i privatnost ako ju želi koristiti za vlastito stanovanje ili jako brz povrat uloženih sredstava ukoliko ju odluči iznajmljivati.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE:


Dean Žunić
Licencirani agent
+385 98 174 86 80
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga