Ovaj oglas je istekao!

PRILIKA! DVOSOBNI STAN S POGLEDOM NA MORE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Štinjan, Pula, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 5906316

Cijena:
190.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 60,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2013
Energetski certifikat: B
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

Na samo nekoliko kilometara od Pule u Štinjanu prodaje se lijepo uređeni dvosobni stan sa predivnim pogledom na more i unutrašnjost Istre,u manjoj stamenoj zgradi koja je izgrađena 2013. godine. Stan se nalazi na I. katu dok zgrada ima ukupno 2. kata. Stan je površine 60m2. Stan se nalazi na mirnoj lokaciji u Štinjanu na svega od 650 m od prvih plaža.


Mirna lokacija
Pogled na more i prirodu
Udaljenost od mora 650 m
Privatni parking
Ostava
Namješten stan


Sastoji se od dvije spavaće sobe, dnevnog boravka s kuhinjom i blagavaonicom iz koje se izlazi na predivnu lođu s pogledom na more, kupaonice. Uz stan dolazi i jedno parkirno mjesto dok se u podrumu nalazi ostava cca. 7m2. Stan je opremljen vrhunskim namještajem, a kuhinja je rađena po mjeri te posjeduje i perilicu posuđa. Stan se prodaje u potpunosti namješten. Za grijanje i hlađenje koriste se dvije unutarnje jedinice inverter klima uređaja, jedna u spavaćoj sobi i druga u dnevnom boravku.

Zbog svoje nezamjenjive lokacije i blizine svih popratnih sadržaja od škole, pošte, šetnice, šumice, restorana i tako dalje, nudi budućem kupcu veoma zanimljivu investiciju sa osiguranim dugoročnim povratom sredstava ili u slučaju korištenja u vlastite svrhe jako ugodan stan na mirnoj lokaciji.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]