PRILIKA KOMFORAN STAN NA ODLIČNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  098/174-8680

Oglas je aktivan od 24.08.2024.
Oglas pregledan: 237 puta
Šifra oglasa: 6076130

Cijena:
219.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 91,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na samom jugu Istarskog poluotoka smješten je jedan mali starorimski gradić zvan Pula. Pula je bogata svojom baštinom i starim Rimskim infrastrukturama i ostavštinama koje joj daju poseban ugođaj pri uživanju u ovom predivnom gradu koji postepeno u zadnjih desetak godina postaje jedna od vodećih turističkih destinacija u Hrvatskoj.

U blizini centra grada smješten je komforan stan površine 91 m2 na prvome katu stambene zgrade. Stan se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe koje su izuzetno prostrane te bi se preuređenem moglo dobiti pet soba, kuhinje, kupaonice, toaleta. Stan je opremljen starijom drvenom stolarijom i posjeduje priključak na plin. Na zgradi su 2015. godine rađeni krov i fasada. Grijanje se sprovodi putem radijatora na struju, a urađena je priprema za postavljanje dvije jedinice klima uređaja.
Lokacija je idealna obzirom da se nalazi u blizini centru grada i tik do svih popratnih sadržaja, tržnice, apoteke, banke, škole, vrtića, restorana, kafića itd. te budućem vlasniku pruža mogućnost renovacije u jedan veliki ili više apartmana ili pak soba za najam što bi ovu nekretninu činilo izuzetno profitabilnom.

Navedena nekretnina predstavlja veoma atrakivnu investiciju obzirom da je smještena u strogom centru grada te svojom površinom pruža mogućnost za renovacijom i preinakom te bavljenjem ugostiteljskom djelatnošću iznajmljivanja, što bi znatno ubrzalo povrat uloženih sredstava ili uživanja pak uživanje u istoj za svakodnevni obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:
+385981748680
[email protected]
Dean Žunić
Licencirani agent

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga