Prodaja, Stan, Bili Brig, Bili brig, 4s, 87m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bili brig, Zadar, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 16.09.2024.
Oglas pregledan: 31 puta
Šifra oglasa: 6104880

Cijena:
230.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, Stan, Bili Brig, Bili brig, 4s, 87m2
Četverosoban obiteljski stan, 2.643 e/m2, I kat, 87 m2, Bili brig, Zadar

Na prvom katu zgrade nalazi se četverosoban obiteljski stan odličnog rasporeda. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dnevnog boravka s balkonom, blagovaonice također s balkonom i odvojenog prostora kuhinje, toaleta, spremišta, te izdvojenog spavaćeg dijela sa ukupno tri spavaće sobe i kupaonicom.

Stanu pripada i dio zajedničkog prostora sušionice za rublje koja može služiti kao dodatan balkon ili spremište, te drvarnica u podrumu zgrade.

Dnevni boravak i dvije spavaće sobe su orijentirane prema sjeverozapadu, dok je treća soba i blagovaonica s balkonom orijentirana jugoistočno.

S obzirom na raspored, prostor je odlično iskorišten, sa zaista velikim prostorom dnevnog boravka i blagovaonice, sa balkonima sa obje strane.

Stan je u dobrom stanju, useljiv, ali zahtijeva određenu adaptaciju. Međutim, vrijedi istaknuti da su parket i stolarija očuvani i da ih je moguće reparirati, umjesto mijenjati. Dokumentacija i vlasništvo uredni.

Smješten u mirnom obiteljskom kvartu, u neposrednoj blizini trgovina, crkve, vrtića, škole i svih sadržaja potrebnih za ugodan obiteljski život. U blizini se nalazi i autobusna stanica, što omogućuje jednostavan pristup drugim dijelovima grada.

Bili brig, zadarski je kvart razvijen 1980-ih godina. Smješten na sjeveroistočnom dijelu Zadra, između dvije glavne gradske prometnice. Planiran kao idealan kvart za obitelji s djecom, Bili brig i danas odiše tim duhom, pružajući sigurno i ugodno okruženje za život.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga