Prodaja, stan, Bukovac, Bukovačka, 2s, 64m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Maksimir, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 12.06.2024.
Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5903166

Cijena:
263.712 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Bukovac, Bukovačka, 2s, 64m2
PRODASJA, STAN, Novogradnja, Maksimir. Stan se sastoji od hodnika, kupaonice, spavaće sobe, wc-a, kuhinje, dnevnog boravka, blagavaonice i balkona površine 68,11 (64,32 NKP).
Luksuzna oprema i visokokvalitetni prvoklasni materijali vodeći su faktori koji utječu na sveobuhvatnu kvalitetu projekta. Protupotresna armirano betonska konstrukcija, podno grijanje na dizalicu topline sa pametnim sondama, odvojen sustav hlađenja sa wifi kontrolerima u svakoj prostoriji doma, protuprovalna i protupožarna vrata, aluminijska stolarija sa termokoeficijentima za A certifikat, toplinska i zvučna izolacija sa optimalnom zaštitom od vanjskih utjecaja te zadovoljenim suvremenim standardima energetske učinkovitosti, vanstandardno visoki svijetli otvori sa unutarnjim sobnim vratima visine 240 cm, luksuzne prvoklasne pločice i sanitarije talijanskih renomiranih imena i proizvođača. Zadovoljeni su svi kriteriji izdržljivosti, dugotrajnosti, sigurnosti, udobnosti i estetike.
Ispod svake vile projektirana je podzemna garaža za stanare, koja ima direktan pristup liftom iz stanova. Svaki stan ima individualnu toplinsku pumpu sa podnim grijanjem i odvojenim sustavom hlađenja kroz klima jedinice. Dovršetak gradnje 12/2024!

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga