Ovaj oglas trenutno nije aktivan!

Prodaja, stan, Dugave, Sarajevska cesta, 4s, 128m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Dugave, Novi Zagreb - Istok, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 60 puta
Šifra oglasa: 5914253

Cijena:
375.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Dugave, Sarajevska cesta, 4s, 128m2
PRODAJA, STAN, DUGAVE, SARAJEVSKA CESTA, 4-soban, 128m2.
Na prodaju je prekrasan stan smješten u Dugavama, u Sarajevskoj ulici, koji će zadovoljiti vaše sve potrebe za udobnim i modernim stanovanjem. Ovaj prostrani stan se nalazi na 3. katu, koji je ujedno i zadnji kat, moderne zgrade novije gradnje.
Stan se sastoji od ulaznog hodnika koji vodi u prostranu blagovaonicu spojenu s kuhinjom i dnevnim boravkom. Ovaj otvoreni prostor pruža dovoljno mjesta za udobno okupljanje obitelji i prijatelja. Iz dnevnog boravka se izlazi na prostranu terasu od približno 100 m2, gdje možete uživati u otvorenom prostoru i prekrasnom pogledu.
Stan ima tri spavaće sobe, od kojih dvije imaju izlaz na terasu. To vam omogućuje da uživate u privatnosti i mirnom okruženju. Također, stan ima dvije kupaonice s wc-om koje pružaju praktičnost i udobnost za vas i vaše ukućane.
Pripadajuće spremište u podrumu zgrade pruža vam dodatni prostor za odlaganje stvari. Stanu također pripada vanjsko parkirno mjesto i garaža, što vam omogućuje siguran i praktičan prostor za parkiranje vozila.
Lokacija u Dugavama je izuzetno tražena, s blizinom trgovina, škola, vrtića, parkova i ostalih sadržaja. Uživajte u mirnom susjedstvu koje pruža ravnotežu između urbanih pogodnosti i prirodnog okruženja.
Ovaj stan je u izvrsnom stanju i spreman za useljenje. Pruža vam moderan i udoban prostor u kojem možete stvoriti svoj dom.
Ne propustite priliku!