Prodaja, stan, Gornji grad, Centar, 4s, 147m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Gornji grad, Gornji Grad - Medveščak, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 22.06.2024.
Oglas pregledan: 48 puta
Šifra oglasa: 5914255

Cijena:
750.001 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Gornji grad, Centar, 4s, 147m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, CENTAR.
lijep i prostran, četverosoban stan površine NKP 150 m2 na drugom katu održavane zgrade, s pogledom na park šumu Tuškanac i Gornji Grad. Pripada mu i neuređeni tavan u potkrovlju površine NKP 110 m2 s izlazom na terasu.
Stan na drugom katu sastoji se od luksuznog halla sa sjedećim dijelom, prostranog dnevnog boravka iz kojeg se pruža pogled na zelenilo šume Tuškanac, spavaće sobe s balkonom, master spavaće sobe s balkonom i walk in garderobe, kupaonice s tušem i kadom, hodnika s ugradbenim ormarima, gostinjskog wc-a, vešeraja, kuhinje opremljene Miele kućanskim aparatima, blagovaonice te terase. Orijentiran na sjevernu i južnu stranu.

Tavanski prostor je neuređen te ga je potrebno povezati sa stanom ispod, kako bi činili jednu cjelinu. Građevinska investicija tavana i novog krovišta iznosi cca 150.000 eura, za koju postoji građevinska dozvola.

Izuzetno uređen i prostran stan u samom centru grada s pogledom na zelenilo, pruža kvalitetan i ugodan stil života. Blizina javnog prijevoza svega 500 m te udaljenost do javne garaže Tuškanac

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga