Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, stan, Petrići, Petrići, 2s, 64m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Petrići, Zadar, Zadarska

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 96 puta
Šifra oglasa: 5905685

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Petrići, Petrići, 2s, 64m2
Dvosoban stan, 64 m2, terasa s pogledom na more, Petrići, Zadar

Na drugom katu, u potkrovlju zgrade novije gradnje nalazi se novouređen dvosoban stan. U zgradi se nalazi ukupno 6 stanova. Fasada zgrade je obnovljena krajem 2023, krov je kosi sa crijepom. Vlasništvo uredno, zgrada ima Rješenje o izvedenom stanju, plaća se pričuva.

Stan se sastoji od zajedničkog prostora, dnevnog boravka i kuhinje s blagovaonicom ukupne površine 31 m2 koji izlaze na natkrivenu terasu površine 9 m2, hodnika, ujedno i predsoblja površine 3 m2, kupaonice od 4,20 m2, te odvojenog spavaćeg dijela sa dvije spavaće sobe 12 i 11 m2 koje imaju izlaz na nenatkrivenu terasu površine 10 m2. Stanu pripada jedno parkirno mjesto. Sa terase u dnevnom boravku se pruža prekrasan pogled na grad, more i otoke.

Orijentacija stana je zapad – istok, osunčan je tijekom cijelog dana. Prodaje se kompletno namješten i opremljen. Kuhinja je rađena po mjeri, dok je kupaonica kompletno renovirana 2022 godine. Na podovima su postavljeni laminati. Za grijanje i hlađenje koristi se klima uređaj, dok tijekom zimskih mjeseci poseban ugođaj daje moderni ugradbeni kamin na drva.

Stan je odmah useljiv, odličan za život ili bavljenje turizmom. Do sada je od strane turista ocjenjivan sa najboljim ocjenama zbog lokacije i svega što pruža.
Zbog rasporeda i lokacije predstavlja i odlično rješenje stambenog pitanja za obitelji. U blizini se nalaze škola, vrtić, pošta, ljekarna, više parkova i igrališta te trgovine.

Do najbliže plaže udaljen je 700 m2. Petrići su kao kvart idealno pozicionirani i odlično povezani sa ostatkom grada. Miran obiteljski kvart odlično prometno povezan i zaista nedaleko od više gradskih plaža i centra grada.