Prodaja, Stan, Siget, Sortina, 4s, 91m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Siget, Novi Zagreb - Zapad, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 06.09.2024.
Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 6093546

Cijena:
329.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, Stan, Siget, Sortina, 4s, 91m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, SIGET, SORTINA, 91M2
Prodaje se predivan četverosobni stan u srcu Sigeta, smješten u kvalitetnoj zgradi koja nudi sve što vam treba za moderan i udoban život. Zgrada se ponosi novim ulaznim vratima, zajedničkim prostorom za bicikle, video nadzorom prostora za odlaganje razvrstanog otpada te sigurnim parkiralištem s rampom na daljinsko upravljanje, rezerviranim isključivo za stanare.
Sastoji se od tri prostrane spavaće sobe, udobnog dnevnog boravka, funkcionalne kuhinje, odvojenog WC-a, elegantne kupaonice, hodnika, praktične ostave, dvije lođe za opuštanje, te dodatne ostave u podrumu.
Nalazi se na trećem katu sa po dva stana na katu, što pruža dodatnu privatnost i mogućnost za skladan suživot sa susjedima.
Stan odiše prostranošću i svjetlošću, savršeno raspoređen za obitelj svih generacija. Južna lođa, povezana s dnevnim boravkom, pruža pogled na veliku zelenu površinu, savršeno mjesto za opuštanje i uživanje u prirodi unutar grada.
Ovaj stan nudi savršenu kombinaciju urbanog života i prirodnog okruženja, s bogatim sadržajima i uslugama u neposrednoj blizini. Idealan je za obitelji koje traže dinamičan, ali miran dom u gradu.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga