Ovaj oglas je istekao!

Prodaja, stan, Strmec, Ulica Sviba, 3s, 79m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Strmec, Sveta Nedelja, Zagrebačka

Telefon  01/3820-050

Oglas pregledan: 64 puta
Šifra oglasa: 5907349

Cijena:
210.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Strmec, Ulica Sviba, 3s, 79m2
PRODAJA, STAN, SVETA NEDELJA, HOTO VILLE, 3-sobni, 69,79 m2, garažno mjesto, balkon!

Prodaje se prekrasan 3-soban stan u Hoto Villa naselju ukupne površine 69,79 m2 u vrlo urednoj zgradi s dva kata. Stan uključuje garažno mjesto od 10,05 m2, smješten u mirnoj ulici okruženoj zelenilom.

Stan se sastoji od ulaznog hodnika, dvije spavaće sobe, kupaonice s WC-om, kuhinjom povezanom sa dnevnim boravkom i blagovaonicom otvorenog tlocrta koja ima izlaz na balkon, te spremišta u podrumu. Balkon ima tendu te se s njega pruža lijepi pogled na vrt. Savršeno mjesto za opuštanje. Stan je moderno uređen i izuzetno svijetao.

Kroz stubište u zgradi dolazimo do podruma gdje je smješteno spremište neto površine 5,70 m2 te garažno mjesto s vratima na daljinsko upravljanje. Postoji mogućnost parkiranja ispred same garaže.

Prednost življenja u ovom naselju je mirno susjedstvo, idealno za obitelji i one koji traže opuštajući životni ritam. U blizini se nalazi vrtić, škola, mali plac sa ribarnicom, biciklističke staze, igrališta, jezera. Dobra povezanost javnim prijevozom, autobusna stanica nalazi se ispred ulaza u naselje.

Vlasništvo uredno. Mogućnost kupovine na kredit.