Prodaja, stan, Trešnjevka, Ogrizovićeva, 3s, 118m2

Opereta d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trešnjevka, Trešnjevka - Sjever, Grad Zagreb

Telefon  01/3820-050

Oglas je aktivan od 13.06.2024.
Oglas pregledan: 52 puta
Šifra oglasa: 5905654

Cijena:
440.000,02 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

Prodaja, stan, Trešnjevka, Ogrizovićeva, 3s, 118m2
PRODAJA, STAN, ZAGREB, TREŠNJEVKA, Ogrizovićeva, Penthouse na odličnoj lokaciji, lift, velika terasa, opcija parkinga.

Na odličnoj i mirnoj lokaciji u jednosmjernoj ulici na Trešnjevci smjestio se penthouse u zgradi s liftom s površinom od 118 m2 (s terasama).

Stan ima visoke stropove, a sastoji se od 2 spavaće sobe, dnevnog boravka, kuhinje sa dodatnom prostorijom koja služi kao smočnica, predsoblja s ugrađenim ormarom, kupaonice s toaletom i dodatnim odvojenim toaletom.
Iz spavaćih soba i dnevnog boravka izlazi se na veliku natkrivenu terasu, a vanjskim stepeništem se dolazi na krovnu terasu s rijetkim pogledom što ovaj dio grada pruža.

Prodaje se namješten i opremljen, a obložen je parketom u svim prostorijama osim kuhinje i kupaonice. Uz stan dolazi spremište u podrumu.

Posebnost ove nekretnine je iznimna i rijetko viđena kvaliteta gradnje i izvedbe, koja nadilazi standardnu izvedbu u svim segmentima. Zgrada je završena 2004. godine, po specijalnim zahtjevima i pod svakodnevnim nadzorom gradnje. Konstrukcija je izvedena od najkvalitetnijeg armiranog betona, prozori i vrata izrađeni su od troslojne PVC stolarije s uzorkom drveta, cigle su korištene za zidanje unutrašnjih zidova između prostorija, pružajući robusnost i bolju zvučnu i energetsku izolaciju. Svi materijali korišteni u izvedbi su visoko kvalitetni i posebno probrani.

Oprema zgrade i stana uključuje lift, klima uređaje, videonadzor svih zajedničkih prostorija, ulaza i dvorišta, video portafon, podno grijanje u kupaonici s kupaonskim radijatorom, senzor/radar za stubišnu rasvjetu, protuprovalna vrata i atomsko sklonište.
Ulaz zgrade obložen je visoko kvalitetnim podnim oblogama s ukrasnim detaljima, a stepenište je široko i prostrano.

Na odabir postoji mogućnost kupnje parking mjesta u visoko ograđenom parkiralištu pod videonadzorom ili duple garaže s liftom za različite mogućnosti korištenja.

Tramvajske stanice Badalićeva i Trešnjevački trg su na 300 m udaljenosti.

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga