PRODAJA, STAN, ZAGREB, JARUN, 64 m2, 3-soban

Vira Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Jarun, Trešnjevka - Jug, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  095/845-9894, 098/907-5549

Oglas je aktivan od 14.10.2024.
Oglas pregledan: 264 puta
Šifra oglasa: 6140622

Cijena:
238.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu

Opširnije o oglasu

PRODAJA, STAN, ZAGREB, JARUN, 64 m2, 3-soban

U srcu zagrebačkog Jaruna, smjestio se prostrani 3-sobni stan površine 64 m2, koji se nalazi na 4. katu zgrade s liftom s ukupno četiri kata. Ova nekretnina nudi idealan spoj udobnosti i praktičnosti, te je savršena prilika za one koji traže dom u jednom od najpoželjnijih dijelova grada.

Stan se može pohvaliti izvrsnim prostornim rasporedom, uključujući dvije spavaće sobe, što ga čini idealnim za obitelj ili parove. S orijentacijom prema istoku i zapadu, stan je obasjan prirodnim svjetlom tijekom cijelog dana, što doprinosi ugodnom životnom okruženju.

Grijanje je osigurano preko toplinske stanice, osiguravajući pouzdanu i ekonomičnu opskrbu toplinom tijekom hladnijih mjeseci.

Jarun je poznat po svom dinamičnom okruženju koje nudi obilje sadržaja za sve generacije. U neposrednoj blizini nalaze se škole, vrtići, trgovine i rekreacijski sadržaji, uključujući popularno Jarunsko jezero koje je savršeno za šetnje i rekreaciju. Izvrsna prometna povezanost omogućuje brz pristup centru grada i ostalim dijelovima Zagreba, čineći ovu lokaciju iznimno atraktivnom za urbani način života.

Pozivamo vas da nas kontaktirate za dodatne informacije ili dogovorite razgledavanje ovog šarmantnog stana koji bi mogao postati vaš novi dom.

Orijentacija: Istok/Zapad
Grijanje: Gradska toplana
Parking: javni naplatni 2.zona
Visina stropa: 2,6 m
Cijena stana: 238.000,00 EUR

Tomislav Petrović
Licencirani agent za nekretnine
Petris nekretnine, obrt za poslovanje nekretninama i druge usluge, vl. Tomislav Petrović
Mob: +385 95 845 9894
E-mail: [email protected]

Web: www.viranekretnine.hr


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga