Projekt KLARA home, Dvosoban stan A105P, prvi kat, 56,24 m2

Timax Real Estate (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Sveta Klara, Novi Zagreb - Zapad, Grad Zagreb (Pogledaj na karti)

Telefon  01/2750-943, 091/151-1995

Oglas je aktivan od 01.09.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 6086246

Cijena:
157.472 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 2-sobni
Površina: 56,24 m²
Tip gradnje: novogradnja
Ulica: Utinjska
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 1
Broj sanitarnih čvorova: 1
Godina izgradnje: 2026
Energetski certifikat: A
Stanje nekretnine: u izgradnji
Građevinska dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Dvosoban apartman oznake A105P, na prvom katu, površine 56,24 m2.
 
KUPNJA DIREKTNO OD INVESTITORA - KUPAC NE PLAĆA AGENCIJSKU PROVIZIJU!
 
Otkrijte savršen spoj suvremene arhitekture, kvalitetne izgradnje i promišnjenog dizajna u novom projektu KLARA home. Smješten u brzorastućem kvartu Sveta Klara, ovaj stambeni kompleks nudi idealnu ravnotežu mira i urbanog života.
 
Apartman se nalazi u projektu KLARA home, u sklopu poslovno-stambene zgrade u Novom Zagrebu, na lokaciji Utinjska 2A - Sveta Klara. Projekt se sastoji od 94 stambene jedinice, 68 garažnih parking mjesta, 14 garaža, 39 vanjskih parking mjesta i 81 spremišta. Zgrada se sastoji od podzemne garaže u podrumu, prizemlja i 5 (pet) katova. 
 
U neposrednoj blizini, u krugu od 150 metara od zgrade nalazi se autobusna stanica, supermarket SPAR, VIVAS caffe, te se uskoro otvara Offertissima, BIPA i pekarnica. Lokacija zgrade je na 200 metara od kvartova Siget i Trnsko, što omogućava odličnu povezanost sa svim bitnim životnim sadržajima (dom zdravlja, ljekarna, škole, vrtići).
 
Ponuda stanova uključuje raznolike tlocrte i kvadrature, od dvosobnih do četverosobnih stanova, svaki pažljivo dizajniran kako bi se maksimalno iskoristio prostor te osigurao komfor i udobnost. Stanovi su opremljeni modernim i visokokvalitetnim materijalima, a svaki detalj je pomno biran kako bi zadovoljio estetske i fukcionalne potrebe obitelji i pojedinaca.
 
GLAVNE KARAKTERISTIKE ZGRADE - STANDARD OPREME
 
Armirano-betonska nosiva konstrukcija uz korištenje naprednih tehnologija i materijala osigurava protupotresnu zaštitu i otpornost na seizmičke aktivnosti te povećava sigurnost stanara.
 
Ulazna protuprovalna i protudimna vrata sa zvučnom izolacijom renomiranog proizvođača jamče protupožarnu zaštitu i sigurnost stanara, jednako kao i videonadzor zgrade.
 
PVC stolarija sa trostrukim IZO staklom i aluminijskim roletama, višeslojni hrastov parket, prvoklasna keramika, vrhunska oprema i sanitarije renomiranih proizvođača.
 
Podno grijanje i priprema potrošnje tople vode putem dizalica topline \"zrak-voda\" predstavlja energetski efikasno rješenje.
 
Hlađenje i grijanje prostora putem inverter klima uređaja - montaža vanjskih jedinica na krovu zgrade.
 
Instalacije vodovoda od PEX cijevi, zasebni vodomjeri za svaki stan, niskošumne kanalizacijske cijevi radi smanjenja buke. Videoportafon u boji, modularne utičnice i prekidači, centralno gašenje rasvjete putem jednog tipkala, elektromotor za pogon roleta.
 
Umjetna ventilacija osigurana niskošumnim ventilatorima u svim sanitarnim prostorijama. Ventilacija kuhinja putem \"spiro\" cijevi za odsis napa. Mehanička ventilacija spremišta.
 
Dva električna bešumna dizala renomiranog proizvođača \"Kone\" opremljena modernim i prostranim kabinama što osigurava udobnost, brzinu i pouzdanost za sve stanare.
 
Garaže su opremljene ulaznim vratima sa elektromotorom na daljinsko upravljanje te pružaju lakoću pristupa i dodatnu sigurnost. Cijeli prostor je pod videonadzorom što dodatno jamči sigurnost vozila. 
 
Pažljivo osmišljen okoliš kako bi pružio fukcionalnost i estetiku, kolni dijelovi asfaltirani, zelene površine hortikulturalno uređene, uređeno dječje igralište, eksterijer opremljen dekorativnom rasvjetom koja dodatno ističe arhitekturu. 
 
Fasadni ETICS sustav sa EPS toplinskom izolacijom debljine 15 cm i završnim slojem silikatne žbuke, u kombinaciji sa dizalicama topline i troslojnom PVC stolarijom jamče energetski iznimno učinkovitu zgradu i A+ energetski razred.
 
Višegodišnje jamstvo na konstrukciju i hidroizolaciju te ostale radove, kao i na ugrađenu opremu od renomiranih proizvođača. Uređeno i organizirano održavanje i upravljanje zgradom.
 
Tijekom izgradnje, Kupac ima mogućnost sudjelovanja u opremanju i kreiranju svog budućeg stana, izborom završnih materijala i opreme.
 
Zgrada je u fazi izgradnje, a useljenje je planirano za 03. mjesec 2026. godine. 
 
Uz svaki stan je obvezna kupnja garažnog parking mjesta ili garaže, te spremišta. Odabir istih ovisi o Kupcu, odnosno raspoloživosti u trenutku kupnje. 
 
NAPOMENA: U cijenu je uključen PDV te Kupac ne plaća porez na promet nekretnina i agencijsku proviziju. Spremište i parking mjesto nije uključeno u iskazanu kupoprodajnu cijenu.
 
 
KATALOG STANOVA: katalog.klara-home.hr
WEB STRANICA PROJEKTA: www.klara-home.hr 


Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga