PROSTRAN STAN NA MIRNOJ LOKACIJI U BLIZINI CENTRA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Peroj, Vodnjan, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 09.06.2024.
Oglas pregledan: 124 puta
Šifra oglasa: 5900479

Cijena:
342.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 98,00 m²
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2010
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na jugozapadnoj obali južne Istre, okružen mediteranskim raslinjem nalazi se naselje Peroj koje se pripada općini Vodnjan.Peroj je prethistorijsko naselje koje je već u doba Rimljana bio poznato ljetovalište.Mjesto se snažno i kontinuirano urbanizira i usmjereno je k razvoju turizma, te nudi veliki broj smještajnih kapaciteta u privatnim kućama i vilama izgrađenima na čitavom području sve do Barbarige.

Na mirnoj lokaciji, ali nedaleko centra se nalazi ovaj divan prostran stan u prizemlju, stambene površine 98 m2 s okućnicom 20 m2. Budući vlasnici stana mogu koristiti i zajedničke prostorije ljetne kuhinje s terasom i velikim pečenjarom. Stanu pripada i ostava pokraj zgrade i vlastito parkirno mjesto iza zgrade. Nekretnina se sastoji od prostranog dnevnog boravka spojenog s blagovaonom i kuhinjom, 3 velikih spavaćih soba, kupaonice i WC-a. Iz dnevnog boravka se može izaći na veliku natkrivenu terasu iz koje se izlazi u lijepo uređenu okućnicu. Fasada ima termo izolaciju 10 cm, a sustav grijanja je na klima uređaje i centralno grijanje na plinske radijatore.Na podu se nalazi odlični parket, a u kuhinji, WC-u i kupaonici su kvalitetne pločice. Na prozorima je postavljena PVC stolarija s dvostrukim staklom, a na ulazu su protuprovalna vrata.

Stan je atraktivan jer je pogodan za obiteljski život, ali i iznajmljivanje, kako bi se povratila uložena sredstva. Također se nalazi na mirnoj lokaciji, ali jer je nedaleko centra u blizini se nalaze svi popratni sadržaji poput kafića, trgovina i restorana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga