PROSTRAN STAN U SAMOM SRCU GRADA 100 M DO MORA

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Centar, Pula, Istarska

Telefon  097/642-0133

Oglas je aktivan od 16.07.2024.
Oglas pregledan: 176 puta
Šifra oglasa: 5938713

Cijena:
415.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 120,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1790
Broj parkirališnih mjesta: bez parkirnog mjesta
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

U samom centru grada se nalazi ovaj vrlo prostrani stan u Venecijanskoj zgradi površine 120 m2. Nekretnina je adaptirana 2020 godine. Grijanje je na klima uređaj, a postoji i mogućnost uvođenja gradskog plina po želji. Stolarija je PVC, a na podu je postavljen kvalitetnigranit i laminat. Stan ima debele kamene zidove od 65 cm, što omogućuje znatnu uštedu energije. U jednoj spavaćoj sobi se nalazi freska s Crkvom svetog marka, koja je vrlo zadivljujuća.

Stan se nalazi na udaljenosti150 m od Arene, 95 m do mora i samo 50 m do marine, što nam govori o njegovoj vrlo atraktivnoj pozicioniranosti u gradu. Sastoji se od ulaznog prostora, predsoblja, 2 spavaće sobe, 2 ostave u prizemlju, kuhinje spojene s blagovaonom, prostranog dnevnog boravka iz kojeg se može izaći na mali balkon, velike terase od 20 m2na kojoj je roštilj i kupaonice. Uredno vlasništvo bez tereta i prodaje se namješten ili po dogovoru s vlasnicima.

Stan je vrlo zanimljiv jer se nalazi u centru grada, te neposrednoj blizini mora i idealan je za obiteljski život, ali i za iznajmljivanje kako bi se povratila uložena sredstva, zbog savršene lokacije. Nekretnina se nalazi kraj svih popratnih sadržaja poput trgovina, restorana, kafića, škola i pošte.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 97 642 0133
[email protected]
Marko Ostojić
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga