Ovaj oglas je istekao!

PROSTRANI PREDIVNO NOVOADAPTIRANI STAN

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Matulji, Primorsko-goranska

Telefon  091/572-3281

Oglas pregledan: 368 puta
Šifra oglasa: 5888216

Cijena:
310.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 90,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: 1
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Matuljismješteni su 8km zapadno od Rijeke, iznadOpatije 2km. Matulji su poznati i kao ''vrata“Kvarnera. Idilični Matulji predstavljaju spoj plavog Kvarnera i zelene Učke. Ovdašnji vidici su jedni od najljepših što postoje, pružajući pogled na cjelokupno plavetnilo Kvarnera uokvireno u ljupki zeleni okvir.

Na udaljenosti od 600 m od centra Matulja te 1500 m od Opatije prodajemo novoadaprirani stan od 90 m2.

Smješten je na drugom katu uredne zgrade i sastoji se od ulaznog predprostora sa parlafonom, dvije prostrane spavaće sobe, dvije kupaonice, kuhinje sa blagovaonom i osvijetljenog dnevnog boravka stvarajući otvoren i prostran raspored te izlazom na zatvorenu lođu sa pogledom na more. Sobe imaju TV uređaj, i vlastiti klimatizacijski uređaj. Stan je kompletno adaptiran, promijenjene su instalacije struje i vode, postavljene nove sanitarije, nova vrata te vrhunski namješten i opremljen.

Stan se prodaje kompletno namješten sa svim namještajem i kuhinjskim elementima i aparatima, mašinom za suđe, napom, mašinom za rublje itd.
Prednost ovog stana je izuzetnoprostrana zatvorena lođa sa koje se prostire pogled na more. Ispred zgrade stan posjeduje jedno parkirno mjesto.

Orijentacija je idealna, jugoistočna sa puno dnevnog svijetla.

Stan ima kategorizaciju te mogućnost turističkog iznamljivanja. Pozicijski i sadržajno, idealan je za obiteljski život zbog blizine svih sadržaja, ali i jos idealniji za investiciju u vidu najma, dugoročnog ili dnevno.

Dokumentacija je uredna, sa urednim vlasništvom i bez tereta.



ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZOVITE NA BROJ:

+385915723281
[email protected]
KARMEN CETINA
Licencirani agent