PROSTRANI STAN NA VRLO ATRAKTIVNOJ LOKACIJI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Vidikovac, Pula, Istarska

Telefon  098/323-390

Oglas je aktivan od 03.04.2024.
Oglas pregledan: 390 puta
Šifra oglasa: 5814165

Cijena:
207.900 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 96,00 m²
Grijanje: Plinske peći
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1896
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

Upravo u Puli na vrlo povoljnoj lokaciji se nalazi ovaj stan koji se prostire 96 m2. Nekretnina se sastoji od hodnika, dvije spavaće sobe, ostave koja se dovoljno velika da se može po želji i potrebi pretvoriti u treću spavaću sobu, kupaonice, kuhinje i vrlo prostranog dnevnog boravka. Ispod stana se nalazi podrum površine 18 m2, a može se i proširiti na 42 m2. Za stanare zgrade ima dovoljno parkirnih mjesta, te vlasnici ovog stana također imaju i vlastitu garažu od 27m2. Nekretnina ima grijanje na plin, kojim se cijeli stan ubrzo i efikasno može ugrijati, štoviše ima još i klima uređaj. Na prozorima cijelog stana se nalaze drveni prozori, a u kuhinji je PVC stolarija. Pod hodnika, kuhinje i ostave je prekriven pločicama, a spavaće sobe i dnevni boravak su prekriveni kvalitetnim parketom. Zidovi su visine 3 m, građeni od cigle i betona, a vanjski zid je od kamena debljine 60 cm. Zidovi između dnevnog boravka, kuhinje i spavaće sobe su sve pregradni, te se mogu maknuti u svrhu novog preuređenja.

Ovaj stan je vrlo povoljan zbog svoje lokacije, neposredne blizine svih popratnih sadržaja poput dječjeg vrtića, dućana, kafića, pekara, škola itd. U njemu se može imati ugodan obiteljski život, ali može biti i dobra investicija za iznajmljivanje koja će brzo vratiti uloženi novac.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385 98 323 390
[email protected]
Masimo Prodan
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga