PROSTRANI STAN U ŠIJANI

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  091/590-1780

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 184 puta
Šifra oglasa: 5898463

Cijena:
185.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 95,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 1983
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je povijesni biser smješten na zapadnoj obali istarskog poluotoka u Hrvatskoj. Jedna od najpoznatijih atrakcija grada je Pulska Arena, dobro očuvani rimski amfiteatar koji je jedan od najvećih i najbolje očuvanih u svijetu. Gastronomska scena Pule nudi izvrsnu kombinaciju istarske kuhinje, obogaćene svježim plodovima mora i lokalnim sastojcima.

Upravo u Puli nalazi se ovaj dvosoban stan sveukupne površine 95m2. Stan se nalazi u visokom prizemlju stambene zgrade. Stan se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, blagovaone, dnevnog boravka, kupaone, velike ostave, dvije spavaće sobe te dva balkona zatvorena novom PVC stolarijom.Prostorije se griju pomoću klima uređaja no postoji priključak za dimnjak kao i mogućnost spajanja centralnog na plin. Na svim prozorima ugrađena je nova PVC stolarija, obnovljena je fasada te je postavljena termoizolacija.Stanu pripadaostava u podrumu površine 6m2. Stan se prodaje namješten sa svim potrebnim namještajem.

Najveća prednost ovog stana je sama lokacija te dovoljan broj parkirnih mjesta. Stan se nalazi nedaleko od mora, stoga je moguće gledati u smjeru investicije u turizmu. Stanovi na ovakvim lokacijama nude blizinu svih popratnih sadržaja (vrtić, škola, ambulanta, trgovine…)

Za sve dodatne informacije stojimo na raspolaganju!



Kristijan Peruško
Asistent u posredovanju
+385 91 590 1780
[email protected]

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga