PULA, STOJA - Moderan stan u blizini mora s dvorištem i apar

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Stoja, Pula, Istarska

Telefon  095/391-9185, 099/640-8438

Oglas je aktivan od 17.11.2023.
Oglas pregledan: 452 puta
Šifra oglasa: 5527589

Cijena:
265.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u kući
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 127,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1900
Kat: Potkrovlje
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

PULA, STOJA - Moderan stan u blizini mora s dvorištem i apartmanom

Na krajnjem jugu poluotoka Istra nalazi se njezin najveći grad Pula. Gradski predio Stoja udaljen je 3 km od povijesnog centra Pule i okružen je bujnom borovom šumom i sredozemnim raslinjem i plažama koje se stepenasto spuštaju u more.
U ovoj prirodnoj oazi na samo 50 metara od mora i šljunčanih i stjenovitih plaža nalazi se kamena kuća okružena netaknutom prirodom u kojoj se obasjan suncem prodaje svijetao i prozračan stan u potkrovlju. Zbog konfiguracije terena potkrovlje se na sjeverozapadnoj strani nalazi u prizemlju. U stan se ulazi iz prizemlja koje je okruženo prekrasnim mediteranskim vrtom.

Stan je potpuno renoviran 2020. godine u skladu sa suvremenim trendovima uređenja interijera. Prostorije su klimatizirane, a stan ima plinsko etažno centralno grijanje.
Stan ima ukupnu stambenu površinu od 133 m2 , a sastoji se od ulaznog prostora sa zapadne strane, 2 velike spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka s pogledom na jug, kuhinje opremljene najsuvremenijim električnim uređajima s blagovaonicom na jugozapadu, pretprostora ispred kupaonice i kupaonice na istoku. Prostori na južnoj i jugozapadnoj strani imaju otvoreni pogled na more i prekrasne uvale. Stan ima i veliku terasu (jugozapad) od 26+4 m2 s koje se pruža nezaboravan pogled na more i zalaske sunca.

Uz stan se prodaje i manji stambeni objekt – apartman (20m2), koji se nalazi u vrtu (60m2). Sastoji se od spavaće sobe, kupaonice, pretprostora s garderobom i dnevnog boravka sa kuhinjom.
Stan i apartman prodaju se potpuno ili djelomično namješteni prema dogovoru. Terasa, dvorište i vrt spajaju dva stambena objekta.

Uz navedene stambene objekte, dvorište, vrt i okućnicu, prodaje se i 1/3 idealnog zajedničkog dijela okućnice (dvorište i stepenice, 39,00 m2) kao i ekskluzivno pravo gradnje sa pravomoćnom građevinskom dozvolom za izgradnju dodatna dva kata, što pruža mogućnost investiranja i proširenja bez odlaganja.

Ovaj je stan idealan za sve koji žele ugodan opuštajući život i odmor na obali mora daleko od užurbanosti i buke ali u blizini biciklističkih staza, sportskih terena, teretana na otvorenom, dječjeg igrališta, šoping centra…
Brojni restorani u neposrednoj blizini gastronomskom ponudom nadopunjuju mediteranski ugođaj.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja.

ID KOD AGENCIJE: 25720

Aldin Begić
Agent pripravnik
Mob: +385 95 391 9185
Tel: +385 99 640 8438
E-mail: [email protected]
www.dux-istra.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga