RAB BARBAT, novogradnja 2.red do mora

Molo Longo Nekretnine (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Barbat na Rabu, Rab, Primorsko-goranska

Telefon  091/117-9591, 051/858-544

Oglas je aktivan od 08.07.2023.
Oglas pregledan: 568 puta
Šifra oglasa: 5327605

Cijena:
415.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 107,05 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2023
Broj parkirališnih mjesta: 2
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

Na prodaju predivan dvosobni apartman u novoj zgradi, smještenom na otoku Rabu, u slikovitom mjestu Barbat. Ovo je izvanredna prilika za sve ljubitelje mora, sunca i mirnog otoka života!

Lokacija apartmana je iznimno povoljna, udaljen samo 50 metara od kristalno čistog mora. Uživajte u šetnjama do obale, osvježite se u tirkiznoj vodi ili jednostavno opustite na plaži uz zvuk valova. S ovakvom blizinom mora, svaki dan će biti prava oaza opuštanja.

Apartman se nalazi u novoj zgradi, što znači da ćete biti prvi vlasnik ovog predivnog prostora. Izgrađen s vrhunskom kvalitetom i pažljivim dizajnom, apartman pruža udobnost, funkcionalnost i suvremeni stil života. Prostrani dnevni boravak pruža obilje prirodnog svjetla i prostora za druženje, dok moderno opremljena kuhinja savršeno zadovoljava sve vaše kulinarske potrebe.

Dvosobni apartman je idealan za obitelji, parove ili one koji žele uživati u mirnom odmoru na prekrasnom otoku. Obe sobe su dovoljno prostrane, s udobnim krevetima i dovoljno prostora za pohranu. Uz to, apartman ima i prostranu terasu s pogledom na more, gdje ćete moći uživati u opuštajućim trenucima i predivnim zalascima sunca.

Otok Rab je poznat po svojoj prirodnoj ljepoti, prekrasnim plažama, slikovitim mjestima i bogatoj povijesti. Barbat je mjesto koje nudi sve što vam je potrebno za ugodan život ili nezaboravan odmor. U blizini se nalaze restorani, kafići, trgovine i ostali sadržaji koji će zadovoljiti sve vaše potrebe.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku da postanete vlasnik ovog prekrasnog dvosobnog apartmana na otoku Rabu. Ova nekretnina će vam pružiti ne samo udobnost i luksuz, već i nevjerojatno iskustvo života na prekrasnom otoku.

Za dodatne informacije ili agendiranje razgledavanja, molimo vas da nas kontaktirate na navedeni broj telefona ili e-mail adresu. Ovo je prilika koju ne smijete propustiti!

ID KOD AGENCIJE: 1238

Damir Plavotić
Agent s licencom
Mob: +385 91 1179 591
Tel: +385 51 858 544
E-mail: [email protected]
www.mololongorealestate.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga