RARITET!!! Iznimno prostrani stan na odličnoj lokaciji u Puli

INVESTA d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  052/330-033, 091/506-0500

Oglas je aktivan od 30.05.2024.
Oglas pregledan: 120 puta
Šifra oglasa: 5889628

Cijena:
450.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Sobnost: 4-sobni
Površina: 153,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj kupaonica: 2
Energetski certifikat: U izradi
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

Na prodaju je iznimno prostrani stan od 153 m² smješten na prvom katu zgrade na odličnoj frekventnoj lokaciji u širem centru grada Pule. Zgrada se sastoij od prizemlja, prvog i drugog kata, a predmetni stan zauzima površinu cijelog prvog kata.
U prizemlju zgrade su smještena dva stana, a na drugom katu tri manja stana. Do ovog stana na prvom katu vodi zajedničko vanjsko stubište koje je zaštićeno vratima i kojemu se pristupa sa ulice. Ovaj prolaz koristi se samo za potrebe stanova na prvom i drugom katu zgrade.
 
Ovaj veliki stan trenutno se koristi kao dvije stambene jedinice, a postoji i opcija prenamjene u tri odvojena stana (slično kao na drugom katu). Stan se može jednostavno, bez ikakvih preinaka i dodatnih ulaganja, koristiti i kao jedna cjelovita stambena jedinica. Dakle, postoji mogućnost spajanja ili dodatne podjele stanova, pružajući visok potencijal za prilagodbu potrebama veće obitelji ili kao investicija za iznajmljivanje u tri manje jedinice u centru Pule.
 
Prva stambena jedinica od cca 100m2 uključuje open space prostor u kojem je smještena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak s elegantnim kaminom koji pruža toplinu i ugođaj, prostranu spavaću sobu, veliku kupaonicu i dodatnu ostavu.
Druga stambena jedinica od cca 50m2, kategorizirana kao apartman s tri zvjezdice za najam četiri osobe, opremljena je svim potrebnim sadržajima za ugodan boravak. Uključuje hodnik, kupatilo s perilicom rublja i walk-in tušem, spavaću sobu s bračnim krevetom, te dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom.
 
U obje stambene jedinice se ulazi iz zajedničkog hodinika, kojemu se pristupa sa velike terasa od 50 m², djelomično natkrivene, idealne za vanjsko opuštanje i druženje. Dio natkrivene terase se koristi i kao ostava za potrebe stana. Do terase vodi vanjsko stubište koje se dalje nastavlja prema drugom katu zgrade.
 
Stan je priključen na gradsku kanalizaciju, ima vlastita brojila struje i vode, s time da za manju stambenu jedinicu postoje i dodatna pomoćna brojila struje i vode budući da se manja stambena jedinica iznajmljivala. Osim kamina, grijanje i hlađenje vrši se putem klima uređaja, a postoji mogućnost priključka na gradsku plinsku mrežu koja prolazi nedaleko zgrade. Vanjska stolarija je od aluminija, a položaj stana prema zapadu donosi puno sunčanog svjetla u dnevni dio stana.
 
Smješten je uz prometnicu u blizini svih bitnih sadržaja — škola, vrtića, pošte, autobusnog kolodvora i trgovačkih centara, sve je na nekoliko minuta pješice. Parkiranje vozila organizirano je na javnoj površini ispred zgrade.
 
Ovaj stan predstavlja izvrsnu priliku za one koji traže prostran i fleksibilan životni prostor u urbanom okruženju ili kao profitabilnu investiciju s visokim potencijalom za povrat ulaganja.
 
Za više informacija ili dogovor o razgledavanju, slobodno nas kontaktirajte!
 

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga