RENOVIRAN STAN U BLIZINI CENTRA SA DVIJE SPAVAĆE SOBE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Šijana, Pula, Istarska

Telefon  099/696-4303

Oglas je aktivan od 14.06.2024.
Oglas pregledan: 84 puta
Šifra oglasa: 5907725

Cijena:
187.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 65,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Godina izgradnje: 2000
Energetski certifikat: A
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Pula je najveći grad istarske županije koji se nalazi na jugozapadnom području istarskog poluotoka u dobro zaštićenom zaljevu, s vrlo bogatom povijesti, koja seže i do rimskog razdoblja. Najpoznatije znamenitosti su Slavoluk Sergijevaca, Herkulova vrata, Dvojna vrata, Zlatna vrata i Amfiteatar u Puli (Arena) koji je svjedočila mnogim gladijatorskim bitkama, čija se povijest može i još danas osjetiti gledajući tu veličanstvenu građevinu.

Ovaj kvalitetno raspoređen stan se nalazi na 2. katu nedaleko centra grada površine 64.31 m2. Stan je renoviran 2021. godine i posjeduje energetski certifikat A, što omogućuje uštedu troškova. Sastoji se od hodnika, kuhinje s blagovaonicom, prostranog dnevnog boravka iz kojeg se može izaći na terasu, kupaonice i ostave, a u podrumu se nalazi još pripadajuće spremište. Grijanje je na 2 klima uređaja, a provedene su i plinske instalacije za grijanje na plin, te zgrada ima i dimnjak što omogućuje i grijanje na drva. Na prozore je stavljena PVC stolarija s roletama i komarnicima, te u spavaćim sobama se nalazi parket, u kupaonici pločice, a u ostatku stana 2021. godine postavljeni su vinil podovi te je tada napravljena i kuhinja po mjeri sa svim novim uređajima. Zgrada posjeduje lift za ugodniji dolazak do stana. Stan se prodaje namješten. Oko zgrade se nalazi besplatni javni parking.

Nekretnina je vrlo zanimljiva jer je odlična za obiteljski život, međutim izvrsna je i za iznajmljivanje, što bi osiguralo brz povratak uloženih sredstava. Također se u neposrednoj blizini nalaze svi popratni sadržaji poput škole, dječjeg vrtića, igrališta, ljekarne, pošte i dućana.

ZA SVE OSTALE INFORMACIJE NAZVATI NA:

+385996964303
[email protected]
Vanja Ivanuša
Asistent u posredovanju

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga