Ovaj oglas je istekao!

RENOVIRANI DVOSOBNI STAN U CENTRU FAŽANE

G.M.D. NEKRETNINE d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Fažana, Istarska

Telefon  099/598-7784

Oglas pregledan: 342 puta
Šifra oglasa: 5796922

Cijena:
168.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 55,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Fažana je malo ribarsko mjesto smješteno na jugozapadnoj obali Istarskog poluotoka, okrenutaoprema moru i predivnom otočju Brijunskog arhipelaga te u zadnjih deset godina slovi kao jedna od najpoželjnijih turističkih destinacija u Istarskoj županija, a tako i u Hrvatskoj.

Upravo u centru Fažane na odličnoj lokaciji prodaje se predivan dvosobni stan na 2. katu stambene zgrade na svega 80 m od mora. Stan je kompletno renoviran 2021. godine gdje su zamijenje i sve instalacije.Stan je površine 55 m2i sastoji se od dvije sobe, kuhinje, kupaonice i hodnika. Ovom stanu još pripada i ostava u suterenu zgrade te suvlasnički udio u okućnici i privatnom parkingu.

ISTAKNUTO:


Centar Fažane
Blizina mora od 80m
Okućnica i parking
Kompletno renoviran


Tijekom renovacije ugrađena je nova PVC stolarija bijele boje. Stan posjeduje 1 jedinicu klima uređaja te se prodaje bez namještaja.



Navedena nekretnina zbog svoje lokacije, iskoristivosti površine, blizine mora i ostalih popratnih sadržaja poput trgovine, restorana, škole, vrtića itd. predstavlja veliki potencijal za buduće kupce te pruža mogućnost brzog povrata uloženih sredstava ili uživanja u istoj za obiteljski život blizu svih popratnih sadržaja i plaža.


ZA SVE DODATNE INFORMACIJE ILI RAZGLEDAVANJE:

Luka Žunić
Licencirani agent
+385 99 598 77 84
[email protected]