RIJEKA, BIVIO - Ekskluzivna luksuzna nekretnina - premium kv

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bivio, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/392-5735, 091/950-4277

Oglas je aktivan od 15.08.2023.
Oglas pregledan: 502 puta
Šifra oglasa: 5380480

Cijena:
100 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 98,00 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 1
Energetski certifikat: A+
Garaža: Garaža
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

RIJEKA, BIVIO - Ekskluzivna luksuzna nekretnina - premium kvaliteta i moderna oprema na izvanrednoj lokaciji

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo jedinstvenu luksuznu novogradnju smještenu na ekskluzivnoj lokaciji koja spaja najbolju kvalitetu s najmodernijom opremom.
Ova nekretnina predstavlja vrhunac stila, udobnosti i funkcionalnosti, pružajući svojim budućim stanarima iskustvo života iz snova.

Nekretnina se sastoji od pet jedinica: impozantnog penthouse stana i četiri elegantna stana. Svaki detalj je pažljivo osmišljen kako bi se osigurala vrhunska kvaliteta i udobnost. Opremljen najmodernijim video nadzorom i naprednim alarmnim sustavom, osigurava se potpuna privatnost i sigurnost stanara.

Jedna od prednosti ovih stanova je inovativno rješenje za grijanje - podno grijanje koje koristi dizalicu topline u kombinaciji s ventiliranom fasadom. Ovo ekološki osviješteno rješenje ne samo da pridonosi smanjenju ekološkog otiska, već osigurava i ugodnu temperaturu tijekom cijele godine.

Predmetni stan korisne površine 94,63 m2 je koncipiran kao prostrana 2S+DB jedinica, pružajući dovoljno prostora za udoban život. Naravno, master spavaća soba ima svoju vlastitu privatnu kupaonicu, pružajući vrhunski luksuz i praktičnost.

Stanu pripadaju i dva prostrana garažna parkirna mjesta, sa stanicama za punjenje električnih automobila.
Kompletni sigurnosni sustav i sustav pametne kuće doprinose dodatnoj sigurnosti.

No, ono što ovu nekretninu čini zaista neodoljivom je predivan pogled na Kvarnerski zaljev i opatijsku rivijeru.

Ova nekretnina predstavlja jedinstvenu priliku za one koji cijene kombinaciju izvanredne kvalitete, modernih rješenja i premium lokacije. Ne propustite priliku da postanete vlasnikom jednog od najprestižnijih stanova koje ovo područje može ponuditi. Kontaktirajte nas kako bismo vam omogućili da otkrijete čaroliju i luksuz ovog jedinstvenog doma.

Drago nam je da se zanimate za nekretnine u našoj ponudi.
Za sva eventualna pitanja, stojimo Vam na raspolaganju.


Bivio, slikovita četvrt smještena uz obalu na zapadnom dijelu grada Rijeke, pruža nevjerojatan spoj mediteranske ljepote i života u blizini urbane sredine. Ova obalna zona magnetski privlači lokalno stanovništvo i turiste koji žude za tišinom uz obalu Jadranskog mora.
Šetalište koje se proteže duž obale pruža zadivljujući pogled na plavetnilo mora, Kvarnersku obalu i otoke. Hodajući tim šetalištem, možete osjetiti svježinu povjetarca koji donosi miris soli i morske svježine. Posebno u večernjim satima, pričekat će vas slikoviti zalasci sunca koji nebo preplavljuju nježnim tonovima narančaste, ružičaste i ljubičaste, pružajući nezaboravne trenutke.
Bivio vas poziva na istraživanje i uživanje u čarima obale. Dan možete provesti sunčajući se na plaži, uranjajući u kristalno čiste vode ili istražujući slikovite obalne šetnice.
U konačnici, Bivio je mjesto koje privlači neodoljivom kombinacijom mediteranskog ugođaja i šarma obale. Bez obzira jeste li zaljubljenik u prirodu, tražite odmor uz more ili mjesto za život, Bivio nudi nezaboravno iskustvo. On je svojevrsna oaza mira usred živahne gradske atmosfere Rijeke, pružajući vam pogled na more, otoke i prepoznatljivu Opatijsku rivijeru.

Poštovani potencijalni kupci, najmoprimci i zakupnici,
razgledavanje nekretnine koja Vas zanima i za koju imate interes moguće je jedino i isključivo uz potpis Ugovora o posredovanju nekretnina, i to u svrhu zaštite vlasnika nekretnine od posjeta neregistriranih osoba, a i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka i Zakonom o posredovanju u prometu nekretnina.
Pri razgledavanju svake nekretnine potencijalni kupac/najmoprimac/zakupnik je obavezan ispuniti i potpisati Ugovor o posredovanju nekretnina u kojem je navedeno sljedeće:
- osnovni podaci o potencijalnom kupcu/najmoprimcu/zakupniku
- osnovni podaci o agenciji
- iznos agencijske provizije
Agencijska provizija za kupca iznosi 3% (+25% PDV) od ukupno dogovorene kupoprodajne cijene.
Agencijska provizija za najmoprimca/zakupnika iznosi jednu mjesečnu najamninu/zakupninu (+ 25% PDV).

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja


ID KOD AGENCIJE: 23404

Josip Gudeljević
Agent pripravnik
Mob: +385 91 392 5735
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Denis Kaštelan
Agent s licencom
Mob: +385 91 950 4277
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-opatija.com

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga