RIJEKA, BULEVARD - novoadaptiran stan nadomak centra, 1S+DB,

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Bulevard, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  099/346-3377, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 07.06.2024.
Oglas pregledan: 108 puta
Šifra oglasa: 5898026

Cijena:
189.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 56,40 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 1914
Kat: Visoko prizemlje
Vlasnički list: Da

Opširnije o oglasu

RIJEKA, BULEVARD - novoadaptiran stan nadomak centra, 1S+DB, terasa, pogled na more

Na atraktivnoj lokaciji na Bulevardu, smješten u visokom prizemlju manje zgrade, nalazi se prekrasno uređen stan s očaravajućim pogledom na more. Ovaj elegantni stan, adaptiran prije samo tri godine, odiše modernim stilom i sofisticiranim dizajnom.

Prostor odlikuje pažljivo uređenje koje objedinjuje funkcionalnost i estetski užitak. Stan se sastoji od prostrane spavaće sobe koja pruža ugodan prostor za odmor, svijetlog dnevnog boravka savršenog za opuštanje te blagovaonice koja se harmonično spaja s moderno opremljenom kuhinjom. Kupaonica je uređena u suvremenom stilu, nudeći sve potrebno za udobnost i opuštanje. Poseban doživljaj pruža terasa s koje se pruža veličanstven pogled na more, idealna za uživanje u jutarnjoj kavi ili večernjem zalasku sunca.

Osim toga, stan raspolaže dodatnim prostorom koji je također renoviran i može se koristiti kao ostava ili mirna soba za čitanje i relaksaciju. Ovaj dodatni prostor čini stan još praktičnijim i prilagodljivijim potrebama suvremenog života.

Smješten je na samo desetak minuta hoda od strogog centra grada. Ova tražena lokacija omogućava lagodan pristup svim važnim sadržajima, a istovremeno pruža mir i privatnost. Idealan za one koji traže moderan i ugodan životni prostor s prekrasnim pogledom na more, ovaj stan predstavlja savršen spoj luksuza i praktičnosti.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja



ID KOD AGENCIJE: 30812

DUX Rijeka
Mob: +385 99 346 3377
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga