Rijeka, Kastav - Dvoetažni penthouse u luksuznom kompleksu 248 m2

Regent d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Telefon  091/455-3333

Oglas je aktivan od 26.05.2024.
Oglas pregledan: 72 puta
Šifra oglasa: 5884969

Cijena:
930.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Površina: 248,00 m²

Opširnije o oglasu

U mirnom naselju udaljenom 10-ak minuta od Opatije i 15 min od centra Rijeke u luksuznom stambenom kompleksu smjestio se dvoetažni penthouse u prizemlju ukupne površine 248 m2 .Glavni ulaz u stan nalazi se na etaži prizemlja koja je stubištem povezana sa podzemnom garažom. Podzemni dio sa dva parkirna mjesta, velikom podrumskom prostorijom koja može služiti kao konoba i ostavom fizički je odvojen od podrumskog dijela ostalih stanova i pristupa mu se kroz privatna garažna vrata. U prizemlju se nalazi otvoreni dnevni boravak s blagovaonicom i kuhinjom, toalet i praonica. Dnevni boravak je od vanjskog dijela odvojen velikom kutnom staklenom stijenom sa pragovima u ravnini poda na podizno klizni sistem otvaranja. Kada je staklena stijena otvorena dobiva se jedinstveni prostor koji objedinjuje dnevni boravak i blagovaonicu sa vanjskom terasom koja je natkrivena pergolom ukupno 51 m2 terase. Iz dnevnog boravka moderno dizajnersko stubište vodi na kat gdje se nalaze tri spavaće sobe od kojih je jedna master spavaća kojoj pripada prostrana kupaonica s kadom, walk in ormar te izlaz na terasu. Na katu se nalazi još jedna kupaonica. Iz hodnika na katu izlazi se na terasu gdje se nalazi vanjsko stubište koje vodi na veliku krovnu terasu gdje je predviđeno mjesto za jacuzzy i lounge garnituru za uživanje.

Oprema: Grijanje i hlađenje stana predviđeno je putem dizalice topline. Za grijanje je predviđen sustav podnog grijanja koji se nalazi u svim prostorijama a za hlađenje stropni i zidni ventilokonvektori.  Stan ima vlastiti videonadzor i video portafon.

Površina zatvorenog prostora : 122 m2 + podzemna etaža 88 m2 = 210 m2. Ukupna površina stana s pripadcima iznosi: 248 m2. Stanu pripada i krovna terasa površine 65 m2.

Za sve ostale informacije slobodno nas kontaktirajte!

Agencijska provizija iznosi 3% + PDV

Za vise informacija vezano za ovu nekretninu kontaktirajte nas na broj telefona: +385913633344
ili e-mail: [email protected]

Više na Regent.hr, ID nekretnine: regent72095
Direktan link: https://regent.hr/property/rijeka-kastav-dvoetazni-penthouse-u-luksuznom-kompleksu-248-m2/

Regent agencija za nekretnine

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga