RIJEKA, MARTINKOVAC - uređen stan na mirnoj lokaciji

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Martinkovac, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  099/346-3377, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 06.07.2024.
Oglas pregledan: 306 puta
Šifra oglasa: 5933011

Cijena:
230.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 65,00 m²
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 1
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Uporabna dozvola: Da

Opširnije o oglasu

RIJEKA, MARTINKOVAC - uređen stan na mirnoj lokaciji

Ova nekretnina na Martinkovcu predstavlja oazu mira i udobnosti, smješten u zgradi s ukupno šest stanova. Nalazi se na iznimno mirnoj lokaciji, pružajući svojim stanarima privatnost i opuštanje, dok istovremeno omogućuje brz pristup svim važnim sadržajima u blizini. Unutar stana dominira vrhunska kvaliteta, od uređenja do svih aparata.

Sastoji se od prostrane spavaće sobe, dodatne manje spavaće sobe koja je trenutno u funkciji ureda, te dnevnog boravka s kuhinjom i blagovaonicom. Kupaonica je elegantna, a hodnik, lođa i ostava doprinose prostranosti i funkcionalnosti prostora. Posebno zapažen detalj je prostor u podrumu koji je prvobitno bio drvarnica, a sada je preuređen u praktičnu garderobu. Ova inovativna transformacija pruža dodatni prostor za pohranu, što je posebno korisno u uređenim domovima.

Stan dolazi s jednim parkirnim mjestom, čime se osigurava praktičnost za vlasnike automobila. Osim toga, zgrada je održavana, što dodatno potvrđuje pažnju posvećenu održavanju nekretnine.

Sve ove karakteristike zajedno stvaraju savršen dom za one koji cijene udobnost, kvalitetu i praktičnost na jedinstvenoj lokaciji u Rijeci.

Poštovani klijenti, agencijska provizija se naplaćuje u skladu s Općim uvjetima poslovanja. https://www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 31724

DUX Rijeka
Mob: +385 99 346 3377
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga