Ovaj oglas je istekao!

RIJEKA/PODMURVICE - 2SKL novouređeni s pogledom na more 62m²

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Podmurvice, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  099/346-3377, 091/480-8808

Oglas pregledan: 516 puta
Šifra oglasa: 5478490

Cijena:
225.137 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 2-2.5 sobni
Površina: 62,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: 6
Energetski certifikat: C
Građevinska dozvola: Da
Uporabna dozvola: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

Rijeka, Podmurvice- luksuzno uređen stan 62m²

Na prodaju je atraktivan stan na Podmurvicama s površinom od 62 četvorna metra, koji nude komfor i pregršt mogućnosti. Kvart je prije svega vrlo dobro povezane s ostatkom grada i u blizini je svih potrebnih sadržaja. Ova kombinacija izolacije od gradske vreve i praktičnosti svakodnevnog života čini Podmurvice idealnim mjestom za život

Ovaj stan je pravi dragulj luksuznog stanovanja s brojnim posebnim odlikama koje ga čine izvanrednim izborom za obiteljski život ili investiciju.

Jedna od najprimjetnijih karakteristika ovog stana je njegov luksuzni dizajn i pažljiva obrada. Sve je pažljivo planirano i izvedeno s visokim standardima. U cijelom stanu postavljena je vrhunska talijanska keramika, stolarija je izuzetno kvalitetna, a sanitarije i bijela tehnika izrazite su kakvoće. To znači da ćete uživati u udobnosti i stilu koji pruža svaki kutak ovog stana.

Osim toga, stan je obasjan obiljem sunčeve svjetlosti tijekom cijelog dana, čineći ga svijetlim i ugodnim prostorom za boravak. Veliki dnevni boravak ima dovoljno prostora za opuštanje i druženje, dok spavaća soba pruža privatnost i udobnost. Prostrana kuhinja ima sve potrebne aparate i modernu opremu za pripremu ukusnih obroka. Naime, stan se još sastoji od hodnika, lijepo uređene kupaonice te balkona na kojem možete uživati u svježem zraku i prekrasnim pogledima. Dodatna pogodnost ovog stana su podrum i drvarnica, pružajući dodatni prostor za pohranu i praktičnost.

Renoviran je u 2022. godini, što znači da je sve svježe i moderno. Još jedna značajka koja čini ovaj stan posebnim je njegova prilagodljivost. Pruža mogućnost preuređenja u dvosoban stan ovisno o preferencijama i potrebama kupaca.

Lokacija ovog stana je izuzetno povoljna. Nalazi se u blizini škola, fakulteta, bolnice, parkova i vrtića, čineći ga savršenim izborom za obitelji s djecom. Također, javni prijevoz je lako dostupan, a centar grada udaljen je samo petnaestak minuta hoda, što omogućava brz pristup svim sadržajima i uslugama koje grad nudi.

Ovaj stan nudi ne samo prekrasan obiteljski život nego i izvanrednu priliku za investiciju. Svi elementi koji čine ovu nekretninu tako posebnom čine je vrijednim ulaganja. Ne propustite priliku da postanete vlasnik ovog luksuznog stana na jednoj od traženijih lokacija u Rijeci.


Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja:
www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja





ID KOD AGENCIJE: 24375

DUX Rijeka
Mob: +385 99 346 3377
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr