Rijeka-Trsat, stan 3S+DB u novogradnji s vlastitim vrtom

KAISER IMMOBILIEN d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Trsat, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/540-4646

Oglas je aktivan od 27.10.2023.
Oglas pregledan: 240 puta
Šifra oglasa: 5499199

Cijena:
500.167 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 119,10 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Godina izgradnje: 2024
Kat: Visoko prizemlje
Energetski certifikat: A+
Broj parkirališnih mjesta: 2
Garaža: Garaža
Građevinska dozvola: Da
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift

Opširnije o oglasu

Kaiser Agencija sa zadovoljstvom predstavlja novi višestambeni objekt koji se nalazi u mirnoj zoni Trsata, nudeći vam savršen spoj udobnosti, luksuza i funkcionalnosti. Ovo je prilika da postanete vlasnikom stana od 119,10 m2 u blizini svih važnih sadržaja – škola, vrtića, sveučilišta te novog kliničko bolničkog i sportsko rekreativnog centra.

Ovaj stan izrađen je s pažljivim odabirom materijala najvišeg standarda. Stan je opremljen s podnim grijanjem te Mitsubishi dizalicom topline za vaš maksimalan komfor. Također, fan-coil sustav za grijanje i hlađenje osigurava ugodnu temperaturu tijekom cijele godine. Reynaers aluminijska stolarija pruža sigurnost i energetsku učinkovitost.

Osim toga, stan ima prozračan dizajn s velikim staklenim stijenama koje pružaju obilje prirodne svjetlosti, stvarajući ugodan i svijeto prostor za vas i vašu obitelj.

Stan se sastoji od open space koncepta dnevnog boravka, kuhinje, blagovaonice, tri spavaće sobe, dvije kupaonice, gostinjski wc, ostave, terase (38m2), spremišta i dva podzemna garažna mjesta.

Neto stambena površina stana iznosi 101 m2, terasa 38 m2, dva garažna parkirna mjesta 25 m2, ostava 2 m2, te privatni vrt od 87 m2.

Stan se nalazi u zgradi s podzemnom garažom povezanom s liftom, osiguravajući vam siguran i praktičan pristup parkirnom mjestu. Ova kombinacija luksuznih značajki i praktičnosti čini ovaj stan idealnim izborom za sve koji traže udoban i moderan dom.

Završni radovi i useljenje planiraju se sredinom 2024. godine, odmah nakon dobivanja uporabne dozvole.

Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog prekrasnog stana na izuzetno atraktivnoj lokaciji. Za više informacija i razgledavanje stana, slobodno nas kontaktirajte.






ID KOD AGENCIJE: 120-005

Silvija Panuccio
Direktor
Mob: +385 91 5404 646
E-mail: [email protected]
www.kaiser-immobilien.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga