RIJEKA, TURNIĆ - 3S+DB stan s balkonom i pogledom na more

Dux nekretnine d.o.o. (Prikaži sve oglase)

Lokacija  Turnić, Rijeka, Primorsko-goranska

Telefon  091/522-6529, 091/480-8808

Oglas je aktivan od 20.01.2023.
Oglas pregledan: 1006 puta
Šifra oglasa: 5165280

Cijena:
170.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 4+
Površina: 78,00 m²
Grijanje: Gradski plin
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • lift
  • Telefon

Opširnije o oglasu

RIJEKA, TURNIĆ - 3S+DB stan s balkonom i pogledom na more

Turnić, s njegovom podvojenošću, karakterističnim neboderima iz razdoblja socijalizma – „neboderima samoupravljanja“ – i s malim privatnim kućama s vrtovima u podnožju. Mlaka, s pretežno povijesno-industrijskom jezgrom Rijeke, gdje se nalazi većina objekata industrijske baštine u Baračevoj ulici (svjetionik, Torpedo, Hotel za emigrante…), sa stambenim kućama i zgradama u Krešimirovoj ulici i ulici Milutina Barača. Ta dva, na prvi pogled potpuno različita područja povezuju Čandekova i Vukovarska ulica. Međutim kad govorimo o Turniću u kontekstu jednog od 27 susjedstava, predstavljamo ga kao jedini riječki kvart koji svojim suvremeno-umjetničkim istupima u javnom prostoru konkurira riječkom MMSU-u i uspješno odolijeva centripetalnoj sili umjetničkih i kulturnih sadržaja koje gravitiraju prema riječkom Korzu.

Na prodaju je uredan obiteljski stan na Turniću. Stan površine 78 m2 koji se sastoji od ulaznog hodnika, kupaone s wc-om, 3 spavaće sobe, kuhinje s blagovaonom i dnevnog boravka s izlazom na balkon koji gleda na more. Odlična nekretnina za obiteljski život, iznajmljivanje, ali i prenamjena u poslovni prostor zbog vrlo zahvalne kvadrature, rasporeda i broja prostorija. Zbog vertikala koje prolaze kroz stan režije su niže u odnosu na slične stanove iste kvadrature. Iako se stan nalazi u prizemlju, većina prozora i balkon imaju visinu čak trećega kata. Odlična lokacija zbog blizine apsolutno svih potrebnih životnih sadržaja. Vrlo uredna zgrada sa puno parkinga u okolici. Nekretnina u urednom vlasništvu. Cijena nije fiksna.

Poštovani klijenti, agencijska provizija naplaćuje se u skladu s Općim uvjetima poslovanja : www.dux-nekretnine.hr/opci-uvjeti-poslovanja

ID KOD AGENCIJE: 12214

Mladen Bistričić
Agent s licencom
Mob: +385 91 522 6529
Tel: +385 91 480 8808
E-mail: [email protected]
www.dux-nekretnine.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga