Rovinj, unikatan stan u novogradnji, neposredna blizina centra grad...

Lokacija  Rovinj, Istarska

Telefon  098/825-415

Oglas je aktivan od 24.11.2022.
Oglas pregledan: 780 puta
Šifra oglasa: 5121672

Cijena:
918.000 €

Moguća dostava na Vašu kućnu adresu
Osnovni podaci
Vrsta stana: u stambenoj zgradi
Sobnost: 3-3.5 sobni
Površina: 148,73 m²
Tip gradnje: novogradnja
Detalji o nekretnini
Broj etaža: 1
Kat: Suteren
Energetski certifikat: A
Broj parkirališnih mjesta: 2
Vlasnički list: Da
Dodatno
Dodatno
  • Telefon

Opširnije o oglasu

Na popularnoj lokaciji smještenoj u neposrednoj blizini centra grada prodajemo ovaj jedinstven stan u prizemlju sa vlastitim vrtom površine 126m2.
Ova kvalitetna nekretnina luksuznijeg tipa čija površina iznosi 148,73m2, nuditi će budućim vlasnicima izuzetan mir i udobnost a nalaziti će se u zgradi visokokvalitetne gradnje sa samo tri stambene jedinice.
Iskoristivost stambenog prostora je savršena kao i tlocrtni raspored prostorija koji podrazumijeva ulazno predsoblje, komforan dnevni boravak i kuhinju sa blagovaonicom površine 55m2 koja će imati izlaz na terasu 25m2 sa nastavkom na prostran uređeni vrt od 126m2, spavaći dio je odvojen od dnevnog dijela te se tu nalaze velike dvije sobe površine 17m2 i 19m2, svaka sa svojom en suite kupaonicom površine 6,5m2 i malim balkonom, u sklopu stana nalazi se laundry prostorija i ostava.
Na uređenoj okućnici ispred objekta nalaziti će se 2 parkirna mjesta u vlasništvu stana.

Ova jedinstvena nekretnina osmišljena je u svakom detalju te prilikom gradnje korišteni su visokokvalitetni materijali, stoga nudi višestruke prednosti za buduće vlasnike koji će moći osim kvalitetnog boravaka u vlastite svrhe koristiti nekretninu i u poslovne svrhe luksuznijeg tipa turističkog iznajmljivanja.

Šifra objekta: S-1209

Energetska klasa: A

Kontakt: Nenad Popović, [email protected], +385 98 825 415

**Zainteresirani kupci mogu dobiti potrebne informacije o oglašenoj nekretnini i razgledati istu putem naših agenata isključivo uz prethodno potpisivanje ugovora o posredovanju o prometu nekretnina.

***Naiđete li na ovu nekretninu putem online oglasnika po nižoj cijeni od naše, ista vrijedi i za neelcon.hr

Oglas krši pravila oglašavanja? Prijavite ga